ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
вилка zoom 386
Frenky:
ха-ха, на офіційному постері написано "adjustabRe preload"
Ну не знаю. Задоволення все одно мало. краще її зняти в вчепити жорстку, хоч не будеш возити 2 кілограми мертвого грузу
bahja:
дійсно витягни одну пружину, тільки треба інструмент мати, щоб її розібрати, може хтось з шприхалів тобі позичить.
Pasha!:
ну інструмент думаю то таке... наскільки я зрозумів там проблема в довжині шестигранного ключа тут можна щось придумати не страшна наука, і якщо вже розбирати то думаю краще поміняти на менш жорсткі ніж витягувати одну з двох.
Frenky, я от не розумію вже не вперше стикаюсь з накрученням теми навколо ваги, ну більше на 2 кг і що? це ж не шосейний чи якийсь інший байк для перегонів... крім того з такою вилкою або її заміною жорсткою, по наших Тернопільських дорогах сильно не вижмеш так-що думаю вага не дуже критична у всякому разі у моєму випадку
bahja:
Просто знайомий шпирихаль Vit витягнув одну з пружин і був дуже задоволений результатом, тому не думаю, що є смисл шукати менш жорсткі.
Pasha!:
але рівномірність сил на ножках вилки тоді буде неоднаковим.. цікаво чи це не призведе до яигось поступових змін і виведення із ладу інших деталей велосипеда?
Навігація
Go to full version