ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
TREK 4300 (2009)
vit:
--- Цитата: дихлофос від 13.01.2014, 10:46:10 ---Вітя, це чого така думка про 3 серію???
от в мене вийшов такий "коник" після апгрейду, і він з 3-ої серії!!!
--- End quote ---
Думки про 3с. в мене позитивні, але от в рамах від 4-ої і далі, вже не потрібно спеціального треківського перехідничка щоб прикрутити каліпер, ну і коли ставиш покру 2.25 то зазор між перами всього по ~пів см. - трохи замало, постійно коцає раму камінцями які застрягають у протекторі.
peres:
Роверко класний, капусти ти в нього втюхав ппц(при бажанні продати - попадалово), але для задоволення особистого ЕГО нічого не шкода(знаю по собі). З виносом щось зроби, весь вигляд портить(ровер на оленя схожий), постав його під спейсера, або взагалі заміни на винос з меншим градусом підйому. І сідло на ровері вже такого рівня хочеться бачити краще. А вілсет мені сподобався(яка його вага?). Одним словом - "криша" поїхала :D, готуй багато бабла, бо на цьому апгрейді ти не зупинешся, готовий закластися, що наступний крок - вилка 8)
дихлофос:
:) :) :) то були мої перші спроби 2 роки назад. але ж приємно, хоча невигідно.... *dontknow*
вилка , до речі там -повітря.винос -в процесі підбору;вілсет-від спеша, доволі легкий.сідло--під колір, але невигідний кут зйомки, і здається не в тему. обвіс---ХТ.Катає до цього часу один хлопака, ніби довольний! :)
sergyjko:
--- Цитата: Erazel I-st від 12.01.2014, 11:35:00 ---Серг, сорі, але ти трохи тормозиш :D. Ти ж на тому ще минулої весни катав вроді.
--- End quote ---
не було часу помити і сфоткати
Frenky:
В мене була фотка)
Навігація
Go to full version