ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
TREK 4300 (2009)
sergyjko:
потрібна допомога досвідчених людей
трохи покатався і хочеться оновити вилку
на нову грошей нема )) хочеться купити б-у, але з такою довжиною штоку це практично нереально
зараз шток 250 мм, з них:
50 мм - винос керма
40 мм - спейсера
10 мм - рульова
140 мм - рульовий стакан
10 мм - рульова
спейсера можна викинути, получиться 210, но вилку бу з таким штоком знайти також не просто тому питання, чи можна якось зменшити довжину штоку за рахунок рульової? тобто ще на 20 мм, получилось б 190 мм, вилку з таким штоком знайти простіше. чи може в когось є ще якісь поради?
Erazel I-st:
Серж, можна катати коли шток буде лише до середини виноса, я так минулий сезон відкатав. Тому гадаю 19-20 тобі спокійно підуть. Інше діло висота руля, чи не буде тобі занизько.
vit:
Привіт!
Після біля двох місяців безрезультатних пошуків б.к. вилки R.S. Tora з штоком 21см. здався. А враховуючи те, що сезон уже на підході, а з ним і різні марафончики, замовив собі таку - http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=44&t=117887 а тим часом продовжу пошуки.
--- Цитата: sergyjko від 10.03.2014, 20:35:49 ---чи можна якось зменшити довжину штоку за рахунок рульової?
--- End quote ---
Нажаль ні.
З метою зробити раму трохи легшою (іншого пояснення у мене нема) - стакан зробили вузенький, і рульову, стандарту 1.1/8 довелось робити у форм-факторі 1.5. Також бачив це на НОВИХ!Cannondale. В результаті мємо те що маємо.
sergyjko:
--- Цитата: Erazel I-st від 10.03.2014, 21:46:33 ---Серж, можна катати коли шток буде лише до середини виноса, я так минулий сезон відкатав. Тому гадаю 19-20 тобі спокійно підуть. Інше діло висота руля, чи не буде тобі занизько.
--- End quote ---
низько не буде пробував перевертати винос і ставити під спейсера, то вроді все ок, думаю шо з закоротким штоком буду боятись розігнатись нормально )
--- Цитата: vit від 10.03.2014, 21:49:26 --- Привіт!
Після біля двох місяців безрезультатних пошуків б.к. вилки R.S. Tora з штоком 21см. здався. А враховуючи те, що сезон уже на підході, а з ним і різні марафончики, замовив собі таку - http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=44&t=117887 а тим часом продовжу пошуки. Нажаль ні.
З метою зробити раму трохи легшою (іншого пояснення у мене нема) - стакан зробили вузенький, і рульову, стандарту 1.1/8 довелось робити у форм-факторі 1.5. Також бачив це на НОВИХ!Cannondale. В результаті мємо те що маємо.
--- End quote ---
також би тору хотів 318 але вибір б/у вилок з такими штоками м"яко кажучи не радує )
невже немає рульової з чашками не по 10 мм а хоча б по 5? ніхто такого не зустрічав?
vit:
--- Цитата: sergyjko від 10.03.2014, 22:11:34 ---невже немає рульової з чашками не по 10 мм а хоча б по 5? ніхто такого не зустрічав?
--- End quote ---
Такого просто не існує, 100%.
Навігація
Go to full version