Будьласка залогіньтеся або зареєструйтеся на shpryha
0 Користувачів і 32 Гостей дивляться цю тему.
Привіт всім! Навіть не думала, що в нашому місті є сайт любителів велоспорту!!! Приємно знайти однодумців!!! Хотілось би знати, чи планується найближчим часом короткометражна поїздочка? Дууууже хотіла б приєднатися, а то надоїло самій кататися.
я одружений... може хтось з молодих поїде?
я одружений... може хтось з молодих поїде? Тут любителів велоспорту мало... тут більше велотуристів, веломатрасників і велотусовщиків... ну і пара велофлудерів...
ги-ги...напали то як на жіночу стать а що одружені погано їздять? та й взагалі, не можна з одного повідомлення робити висновок про вік та статус нової форумчанки. а то закидаєте тут "сескуальними" зворотами, а вона всього покататися хотіла, і то недалеко. Можливо, вона також заміжня..Так що не відлякуйте тутка жіночий колектив, і не треба звалювати все на Еразеля, прикриваючи свою красу, сексуальність, розум і скромність.
жіноча стать для того і є, жобись на неї нападати - хоча при ближньому розгляді виявляється, що чоловік є здобиччю, яка вважає себе мисливцем...а щодо Еразела - я вже в лоб отримав від нього коли на його дівчат заглядав - скільки можна?якось одноманітно
... ну і пара велофлудерів...