Тр-р-р-р-р, агов, я всьо пойняв. Головна наша проблемка то, що маршрут "вимальовується" за 6-4 год до поїздки. Це трошечки халепа, бо як я пам'ятаю зі свого несолодкого досвіду ( поїздка в Почапинці ), така мандрівка як правило здійснюється "компанією" що складається із однієї особи. Тому може краще, якщо є на думці якась короткомандрівка, то краще закинути її на форум за 2-3 дні, вичекати трохи, подивитись, хто що відпише, і як у народу з часом, і по суті справи приблизно - точно вималюється місце та час збору до старту!
Дописано : 07.09.2009, 09:19:11
Я сам, наприклад вчора ввечері хотів повозитись масовкою хоча-б у три "машини", але згадав про це я ще перед обідом, і вже десь коло 12-ої "звякав" до Erazel-я але він не знав точно наскільки зависне на роботі ( таки мабуть допізна був, бо потім мені не маячив). А ввечері я вирулив до озера намагався подзвонити до ще одного шоссера, та мабуть у нього в тел-ні "вмер" акумулятор, коротше руляв я вчора ввечері сам!!!
До чого я веду, було б до бре ще не раз зустрітись і пообмінюватись номерами телефонів ( так буде реально мобільніше і швидше зібрати народ, якщо на форумі не виклав, а погасати дуже кортить ). І НАРОД, як бачите на форумі номера "асьок" активних "шприхалів -їздунів" - то повносьте їх до списку контактів, бо мене оті анти-спам фільтри - "вбивають".
Дописано : 07.09.2009, 09:46:54
Маю на думці покататись у:1. Байківці - Співоче Поле-Сільпо-Оріон(15 квітня)-КПП-Байківці-2га лікарня-Сільпо-по домам!,2. Обстежити "Комбайновий завод" (inside-outside), тим паче, що там уже територія заводу відкрита (дозволяється переміщення лише по центральній вулиці з-ду), мене більше цікавить є вихід чи проїзд між Лук'яновича та Промисловою вул-ями?!? Скажу лише що час маю фактично щодня з ~18:45. Хто має час та бажання викладайте свої думки вслух
. Можна припустимо у середу чи четвер - Байківці, Суботу або неділю - завод!