Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Re: Technium

<< < (5/6) > >>

Ruslan 75:

--- Цитата: baxic від 25.06.2012, 15:17:35 ---Yanek,
Так як Андрію може бути взападло брати гроші,
 пропоную наступну схему: скинутись комплектуючими.

--- End quote ---

Ідея хороша, Але -
    1). Ми домовились Андрія не турбувати пропозиціями.
     2). Збір б/у ашанчика може затянутись на невизначений термін, хоч в нас усіх є деталі.
      3). Ще варіантів вирішення справи може бути БЕЗЛІЧ.
       4). Прошу долучатись до даної пропозиції навіть і невеликими сумами, які в цілому будуть потрібними.
        5). Андрій суму прийме як виняток для того щоб її докласти до основної і купити більш менш нормальний вел.
         6). Андрій ти вже нас потерпи до 1 липня і не втручайся в цю тему.

Долучаємось до доброї справи!!!!!
   Це не моя пропозиція особисто -  а всієї велоспільноти, яка допоможе товаришу, який займається розвитком велоруху на   
   Тернопільщині, як і ми всі надіюсь, поскоріш придбати новий велосипед! отож приєднуємось!

Ruslan 75:
 baxic, твоя ідея має раціональне зерно, але вона затянеться на невизначений термін,
 тому лишні деталі краще продати кому вони потрібні і докласти кошти до збираємої суми.

Долучайся до підтримки фінансово!
 Якщо будеш мати цікаву ідею - теж постараюсь її підтримати!
 Наперед вдячний!

Кошти будуть передані виключно на велосипед! Інші ідей не розглядаємо, бо так любу справу заведем в інший напрямок.
 Конструктивна критика врахована.

Roman5700:
Я на форумі недавно і підтримую ідею збору коштів. Я не з Тернополя а в місті на роботі, можу сьогодні до кінця дня з кимось зустрітися і передати кошти.

Mr. D:
Мені теж значно краще було б передати кошти в руки. Можна якось таке організувати?

baxic:

--- Цитата: Ruslan 75 від 26.06.2012, 16:37:50 ---   Збір б/у ашанчика може затянутись на невизначений термін, хоч в нас усіх є деталі.

--- End quote ---

--- Цитата: Ruslan 75 від 26.06.2012, 17:14:50 --- baxic, твоя ідея має раціональне зерно, але вона затянеться на невизначений термін,
 тому лишні деталі краще продати кому вони потрібні і докласти кошти до збираємої суми.

--- End quote ---
продаж тих же деталей затягнеться на довший термін, ніж збір велика...хоча аж дуже настоювати не буду

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version