Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Re: Technium

(1/6) > >>

Ruslan 75:
шкода нашого товариша пана Янека!!!
давайте може придумаєм якусь Касу допомоги!
наприклад - стирили Вел в хорошої людини яка займається розвитком велоруху, (пан Янек таким є!)
тому наприклад він вибирає новий вел за прийнятні для нас кошти і ми йому трохи компенсовуєм
нас нехай 100 учасників - кожен по 20 грн і вже 2000 грн
ну і він 1000
і вже за Трьошку бере більш менш нормальний апарат
що скажете ???
якщо чесно - мало нас на шприсі які можуть щось зробити щось спільне всією велоШприхою .... шкода... 

Yanek:
Щодо збору бабла, то ідея доблесна, але ІМХО - краще ті гроші використати на якусь добру справу.
А то хтось ще почне заробляти таким чином:)

Буду вдячний як хтось дізнається де можна купити шось на кшталт України.
А на нормальний вел для заміських поїздок назбираю з часом..

Aelita:

--- Цитата: Ruslan 75 від 18.06.2012, 16:40:18 ---шкода нашого товариша пана Янека!!!
давайте може придумаєм якусь Касу допомоги!
наприклад - стирили Вел в хорошої людини яка займається розвитком велоруху, (пан Янек таким є!)
тому наприклад він вибирає новий вел за прийнятні для нас кошти і ми йому трохи компенсовуєм
нас нехай 100 учасників - кожен по 20 грн і вже 2000 грн
ну і він 1000
і вже за Трьошку бере більш менш нормальний апарат
що скажете ???
якщо чесно - мало нас на шприсі які можуть щось зробити щось спільне всією велоШприхою .... шкода...

--- End quote ---
Я підтримую ідею Руслана! Як, панове, будемо втілювати її в життя? А ось дозволу в Янека питати не будемо! )))))))))))))

A.F.C.:
Ідея хороша, я готовий її підтримати, але враховуючи той факт, що навіть на велодень не всі підтримали ідею зі збором коштів, то думаю, що і тут мало що з того вийде..( 

Erazel I-st:
Ну гадаю 50 гривень зможу дати. Але от активних шприхалів у нас відсили чоловік 20. На ровер прийнятний навряд чи хватить.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version