Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Допоможіть люди!

<< < (2/5) > >>

xlibes:
Невже ні у кого, крім Еразеля, нема якогось непотребу для мене?
Це так сумно...

Стечкин:
і мені теж сумно  :'(
а ще Еразел гіпоталамуса зажав (((((((((((((
і не одного.....

teodor4ik:
мама,.... не маразматик и педераст, а нумизмат и филателист...

то зара ти говориш строго про монети, чи про све те шо ти писав?

доречі про філателію, маю каталожні альбоми СССР за 40+ років і ше раз так ассортед... тобі можу подарити свою власну, дитячу колекцію марок СС-СРна тему "техніка".

про капейки і бумашки. Я шот не поняв, тобі апше пофігу яких країм і років?

Стечкин:

--- Цитата: teodor4ik від 16.06.2012, 09:40:29 ---мама,.... не маразматик и педераст, а нумизмат и филателист...

то зара ти говориш строго про монети, чи про све те шо ти писав?

доречі про філателію, маю каталожні альбоми СССР за 40+ років і ше раз так ассортед... тобі можу подарити свою власну, дитячу колекцію марок СС-СРна тему "техніка".

про капейки і бумашки. Я шот не поняв, тобі апше пофігу яких країм і років?

--- End quote ---

а ти спочатку борг віддай нації, а птім грошима розкидай  >:D

xlibes:
Ну як, я радо і вдячно приймаю все, що дарують, потім сортую по країнах, роках, розкладаю в альбоми.
Це цікаве заняття. Єдине що залежність є. І тре час-від часу нові вливання в колекцію.

З того всього, що писав, то найбільше монети збираю, в значно легшій формі банкноти.
Марки, медалі і значки то вже так дотично. Бо часто вони ішли в комплекті до монет.
А я не викидаю нічого цікавого і гарного.

Звісно старіші монети цікавіші. На вигляд. На вміст металів. Дарують неповновторні відчуття володіння ними.
Але я реаліст. Вдячний за те, що посилає в мої руки всесвіт. І стараюся бути не сильно перебірливим.

Плюс найголовніше для мене не зібрати всю можливу колекцію, а саме ЗБИРАТИ колекцію. А для цього все тре  надходження.

Отакий в мене прибабах...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version