Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Допоможіть люди!

(1/5) > >>

xlibes:
Добрий день, люди добрі.
Вибачайте, що такий молодий до вас звертаюся.
Але сталася зі мною одна біда.

Від вересня 2009 року я важко захворів на нумізматику,
плюс десь із того ж часу зі мною трапилася і боністика, фалеристика, філателія та багато інших дрібних халеп.
Хворобливо збираю і колекціоную все, що цікаве і підвертається під руки. Ремісія настає досить швидко. Але так само і швидко проходить.
Щоразу потрібні нові вливання у колекцію для досягнення спокою і врівноваження невгамовної натури колекціонера.

Я вже зібрав все, що погано лежало і валялося, до чого дотягнулися мої загребущі руки.
Купив стільки скільки дозволяли фінанси. А тепер звертаюся до вас.

Певно у кожній хаті лежать і перекидаються якісь купони, рублі чи всякі монети, які нікому непотрібні і займають місце у шухлядах.

Долаючи рештки здорового глузду і сорому прошу вас мені подарувати щось з того, що вам не потрібно і не шкода.
Дуже хочеться жити, хоч моментами, здоровою і нормальною людиною.
Буду вельми вдячний.

Erazel I-st:
Можу поділитися купонами номіналом від 1 до 20 000
Також є злоті старого зразка(1980-х)

Стечкин:
мушу тебе порадувати - ти не єден такий
я також
але ж є певна відмінність - збираю лише сучасні гроші у вітчизняній та закордонній валюті і бажано в паперах, бо копійками не мам здоровля носити
отож, хто таки має - можете всі давати мені, ібо підуть ті гроші на шляхетну справу - подальший розвиток національної ідеї і підтримання здоровля фюрера шляхом вливання в його змучений організм поживчої вологи )

xlibes:
О, світ не без добрих людей.

Стєчкін, мушу витерти твоє повідомлення, бо ти мені складаєш конкуренцію.

Стечкин:

--- Цитата: xlibes від 14.06.2012, 16:15:55 ---О, світ не без добрих людей.

Стєчкін, мушу витерти твоє повідомлення, бо ти мені складаєш конкуренцію.

--- End quote ---

ну не три будь-ласка :'(

я ж сучасні гроші збирам, а ти раритетні...
який же з мене тобі конкурент?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version