Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

як навчити дорослу людину (дівчину) кататися на ровері

<< < (2/4) > >>

kvas8:
Діти найшвидше вчаться кататись на велосипеді пройшовши стадію біговела (велокат, безпедалний велосипед): https://www.google.com.ua/search?q=%D0%B1%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BB&hl=ru&sa=G&qscrl=1&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=YZbMT8OjM4iXOvLakf0P&ved=0CGoQsAQ&biw=999&bih=542

Основне - навчитись тримати баланс, а вже потім - крутити педалі.
Думаю, корисно буде зняти педалі із велосипеда та опустити сідло так, щоб сидячи людина впиралась обома ногами в землю і коліна були дещо зігнуті.  Таким чином вчитись котитись на велоспеді почергово відштовхуючись ногами.  На освоєння балансування піде всього 1-3 години. Потім це повторити з педалями набагато простіше.

Антон Одобецький:
До речі, бажано, щоб рама була "жіноча", тобто сильно скошена, або взагалі, щось типу аїста із низькою одинарною рамою.

peppermint:
Залишилось тільки знайти велика типу аіст б/у щоб не шкода було його.

teodor4ik:
спіріта найди, вроде в нього такий був

Стечкин:

--- Цитата: peppermint від 04.06.2012, 14:18:57 ---Залишилось тільки знайти велика типу аіст б/у щоб не шкода було його.

--- End quote ---

я хоч написав шо має бути низька рама - це не необхідна, а бажана умова.
необхідною умовою є бажання навчитися і здатність прикласти відповідні зусилля.
останнє поясню на прикладі - я навчився плавати в бассейні в віці 38 років. крім мене в групі було кілька осіб віком 20-25 років. з них не навчився плавати ніхто, але ж умови навчання в мене і в них були однакові.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version