На рахунок роздільних стартів, я вважаю це нісенітницею. Тому що клас велосипедиста не залежить від велосипеда, а в першу чергу від самого велосипедиста, від його сил і можливостей. Давайте я сяду на МТБ і дайте мені 30 хв запасу на 100 км., та мене ніодин шосер не дожене. Чи візьміть Корака, йлму всеодно на чому їздити, він на любому велосипеді як мінімум 30-ку тримає. Це є марафон чи гонка, називайте як хочете, і щоб в ньому виграти потрібно тренуватися а не шукати собі фор і так далі, тим більше для чого робились усі ті номінації тоді, я не розумію.
Мені дуже запамяталися слова Корака, коли ми біля драмтеатру збиралися обговорювати гонку. Попередньо вона планувалась в суботу, але багатьом не виходило і Кораку в тому числі, тому що в нього робота і він зможе з'явитися пізніше ніж запланований старт десь на годину. Коли я перепитав якщо так, то мол ти участі приймати не будеш, на що він мені відповів, чому не буду, буду, просто приїду на годину пізніше і буду вас по маршруті доганяти... І повірте і догнав би багатьох. Так що давайте не будемо тут розводити полеміку на рахунок що чесніше і правильніше...