Та власник насоса пояснив мені, що ті ніпеля набагато кращі від стандартних і йдуть зазвичай на дорогих камерах, і тре менше слухати базарників, які не бачили нічого крім Ардісів.
І ще він сказав, що я дурно гнав на задній пожований скат. Він там якоїсь супер марки «Schwalbe», яка в пожованому стані ще від’їздить більше чим ті нові з базару. І я заради того халявного майстра і збираюся завтра на площу з аляски пиляти. Той же ж власник насоса провів базову діагностику, змастив ланки ланцюга шприцом, і сказав що справжній спеціаліст тут не помішає.
Все ще шкодую, що не взяв 26” гіганта. Щойно рівняв катання на своєму 28” і 26“ двопідвісах Ардіс сусідів. Маневреність на різких поворотах в 26” краща, його легше тримати в руках, хоч і по дитячому вони виглядають поряд з моїм. Мій більше під шосейний, на прямих довгих відрізках легше крутити. Висновок: для мої потреб краще 26” би підійшов. Восени, або з наступного сезону тре буде для дівчини вибирати аналог в 26”, то буду в неї позичати ганяти по горбах.