ФІНАЛ історії:Вівторок виграв аукціон. І нарешті привезли сьогодні той LONGUS під хату, оплатив на місці, ще заокруглили до 1600. Правда там треба відрегулювати все для комфортної їзди. Ото завтра буду на вело дні і проконсультуєте.
Колеса були слабо накачані і задній скат прожований, з часом тре буде міняти. Передній правда новіший («контінентал»), він компенсує знос заднього.
Так от пішов в себе на Алясці на базарчик до чувака, що ашанами торгує, аби підкачав. Він ніпелі розкрутив, спустив, надів стандартний переходнік… а воно, як виявилося, з ним не качає. Сказав дядько що в мене непоянта чудо машина, він з такими ще не стикався, і що краще викинути ті закордонні камери і купити в нього звичайні з стандартними ніпелями по 23 грн
. Так що додому поніс я на плечах ровер (от тепер нарешті зрозумів, нащо здалася легка алюмінієва рама). Браво серед сусідів вело-любителів один знайшовся з серйозним агрегатом і насосом під такі колеса. Зараз прийде з роботи і зробимо обкатку.
І того, тепер лишилося докупити:1. Шолом
2. Носос і ремкомплект
3. Велокомп, аби засікати скільки щодні проїжджатиму
4. Якесь шмаття для катання, а то джинсів шкода.
Перший пункт поїду завтра і в ровербайку куплю (там ж вроді норм ціна\вибір, чи є десь краще?), решта не горить. Якщо ноги не болітимуть і за пару днів відновлю форму, то може і на 100км поїду. В мене бабця в Малому Ходачкові (початок маршруту), так що, якщо здохну на старті, то там і зверну на пироги зі сметаною
.