Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

100% гарнтія повернення викраденного велосипеда

(1/4) > >>

shkvarok:
Нарешті технологіїї взяли своє, багато розписувати не буду, просто констатую факт, що є девайс який інтегрується в рульову і має унікальний магнітний активатор-деактеватор, у випадку викрадення велосипеда девайс шле gps координати вам на кпк або телефон, в любому випадку з цими координатами можна відслідкувати місцеположення велосипеда, я буду собі брати точно, бо одного разу в мене викрали велосипед, і повірте це була травма дєтсва  :D , але зара якщо вкрадуть то буде травма по кишені ) , якщо кому ще цікаво принцип роботи, можете запитуватись, відповіді дам, на запитання де купити і тп  :lipsrsealed:, відповіді не дам, а трохи з часом дам азімут куди за тим звертатись.

A.F.C.:
Чи зможе викрадач виявити і демонтувати пристрій? І орієнтовна ціна?

Erazel I-st:

--- Цитата: shkvarok від 23.03.2012, 23:10:36 --- а трохи з часом дам азімут куди за тим звертатись.

--- End quote ---
Да-с, твого Джампера вже навіть красти не треба, сам даш свій Азімут Джампер  :D

shkvarok:

--- Цитата: Erazel I-st від 24.03.2012, 08:47:30 --- Да-с, твого Джампера вже навіть красти не треба, сам даш свій Азімут Джампер  :D

--- End quote ---
чекай чекай, то я чорий майже подарив )) а в мене ще зелений є )))

shkvarok:

--- Цитата: A.F.C. від 24.03.2012, 08:22:10 ---Чи зможе викрадач виявити і демонтувати пристрій? І орієнтовна ціна?

--- End quote ---
Ну якщо рівень інтелкту і обізнаності дозволить, то може ))  але, коли ти лишаєш байк і активуєш пристрій магнітним ключем то там ще є датчик руху і якщо вел без декативаціїї дьорниться то тобі миттєво приходить СМС і сходу починаються слатись координати кожних 15 сек, тобто в тебе є час зреагувати і знайти злодія поки він буде розбирати рульову, кусати трос ітп )) про ціну і де взяти, то потім )) поки скажу що пристрий імхо актуально буде брати людям в яких байки від 1000$ (( бо цяця має не хилий акум який тримаєдо 4-5 міс з одного заряду, + магнітний активатор+героскоп+gsm модуль+gps модуль.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version