Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
100% гарнтія повернення викраденного велосипеда
shkvarok:
Дуже зручно для тих в кого телефон на андроїді, там зразу гугл мапс ципляє "специфічні СМС" з координатамі і на гуглмапі відразу показує лайфтрекінг, з вінмобілом тре розбератись щоб таке прикрутити, айфони хз, ну на крайняк можна з смс копіювати координати і дивитсь на компі, но оце вже не так оперативно в ситуаціїї коли дьрнули вел ))
shkvarok:
Взагалі я думаю що якщо пару людей купить і в когось з них вкрадуть вел, і я думаю їхати забирати вел підерветься не мало шприхарів )) і коли чувака знайдуть( а знайдуть точно), то що з ним буде прогнозувати важко))) далі... у багатьох злдоїїв, до кого дійде така інфа що так знайшли, рука вже не дьорнется красти велоспед, ця штука може в загальному зменьшити з часом велокражі в принципі, і для тих хто не може собі дозволити придабати такий хайтек теж, перший взірець поставлю собі, щоб кому треба змогли ознайомтись з пристроєм, зновуж коли і де то потім..
shkvarok:
З точки зору правил форуму корректно що перенесли тему сюди, але хочу сказати що теревені теревенями, а девайс такий є і в скорім досить суттєво буде міняти ситуацію з велокрадіжками, якби у модератора колись викрали би велосипед то він би дуже добре розумів суть цієї пролеми і не переносив би тему в саму дупу )), але то йому рішати.
Andrizzio:
Яка різниця де тема, якшо вона цікава то її підняли і пішло...
shkvarok:
Згоден :)
Навігація
Go to full version