EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Re: ШОР-ТРАСА!!!ОЙОМАЙО!!!

<< < (10/33) > >>

Максим:
та який механізм по вулиці шептицького біля РБ є магазин спорт плюс там є Андрій Пастернак він же подонок приходиш до нього кажеш шо хтів би кинути на трасу тай здаєш гроші йому 8)

Erazel I-st:
Ви б для початку склали смєту, чого скільки і на що треба. А то получається збираєте а самі незнаєте на що.

avalanche:
нада фінанси на транспорт який дошки привезе і бензин для пилки але це в тому випадку якщо ніхто не пожертвує пару літр 95...

Ruslan 75:

--- Цитата: Максим від 26.10.2011, 10:37:32 ---та який механізм по вулиці шептицького біля РБ є магазин спорт плюс там є Андрій Пастернак він же подонок приходиш до нього кажеш шо хтів би кинути на трасу тай здаєш гроші йому 8)

--- End quote ---

не всі знають того парня якому можна здати пару рублів, (в смислі особисто незнайомі)  --------- я правильно написав!
а по друге з бюджетом буде простіше народу зробити спільну справу!
по третє тоже варіант проїхатись наприклад на якийсь день і позбирати кошти
просто треба тему писати кожен день і вас підтримає я думаю більшість, я +!

teodor4ik:

--- Цитата: Ruslan 75 від 26.10.2011, 10:52:44 ---не всі знають того парня якому можна здати пару рублів, (в смислі особисто незнайомі) 
--- End quote ---
я є тамже майже завжди.... мене то точно майже всі знають... передам падонку в руки зі списком благочинників...

0952748778 теодор

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version