EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Re: ШОР-ТРАСА!!!ОЙОМАЙО!!!

<< < (11/33) > >>

A.F.C.:
Хоч там і не катаю і скоріш всього не буду(трохи далеко з Підгаєць добиратись;) ), але буду першим спонсором! Завтра буду в Тернополі, даю 50 грн. віддам Теду чи Еразелю. Давайте хто скільки зможе. Думаю такой спочатку тре починати збір, а потім вже використовувати ті ресурси що є в наявності, а то вийде "поділ шкіри невбитого ведмедя" П.С. думаю ніхто себе не уявив вбитим ведмедем?)) а то ще мені почнуть погрожувати всякими "ґулями на рилі" )))

teodor4ik:

--- Цитата: A.F.C. від 26.10.2011, 15:07:22 ---Думаю такой спочатку тре починати збір, а потім вже використовувати ті ресурси що є в наявності, а то вийде "поділ шкіри невбитого ведмедя" П.С. думаю ніхто себе не уявив вбитим ведмедем?)) а то ще мені почнуть погрожувати всякими "ґулями на рилі" )))

--- End quote ---
суть шкури в тому шо реально все чого бракує спонсорує Андрій, тобто ведмідь по суті вже є, а пожертви, то можливість для нього менше своїх положити.

alex.isp:
.........всі деревяні споруди треба (по можливості) замаскувати всіма підручними засобами бо всі зусилля можуть піти комусь на обігрів хати!!!!!!!!!!!!

avalanche:
а це нажаль вже гірка правда по розповідям так знищили вже два шора, но в планах помалювати все зеленою краскою, але щось мені підказує це в зимі не поможе :D

Erazel I-st:
Доречі було б непогано якби написали що конкретно треба і для чого. Гадаю у багатьох нема змоги долучитися грошима, але б якимось інвентарьом з радістю допомогли. Так що краще не несіть гроші а приносьте лопати, сокири, шуфлі і т.д. Так можна спростити життя риючим, і їм не прийдеться потім бігато по базарі і те все шукати.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version