Ото їхав я сьогодні додому через "горбатий" міст, як тільки проїхав Вул. Замонастирську і той міст, то почав добре набирати швидкість на спуску. На зустрічній смузі був невеликий заторчик з машин шо помало рухались, моя смуга була вільна. Але не тут то було, на повороті біля Дівочої мені несподівано назустріч вилетіла машина даїшніків з включеними мигалками. Побачити я їх з-за повороту не міг по причині що не маю дару дивитись крізь стіни, дерева і машини. Добре що я не сильно розігнався, і встиг загальмувати...обійшлося невеликим переляком.
Але воно могло все бути по іншому. Цікаво що би вони пришили мені, якби я в них врізався? Або як би виправдовувались, якби закінчилось воно фатально?
На моєму місці міг бути якийсь мотоцикліст що сильно розігнався, або автомобіль. Там міг би бути великий грузовик, що міг би тих ментів роздавити, і винен був би водій грузовика.
Їх кагби виправдовують включені мигалки, і мені здається що вони включили їх щоб обїхати той затор по зустрічній смузі. То тепер напрошується запитання: якого хріна ви кляті лягаві не включите сирени? Щоб всі хто їде почули і мали змогу зреагувати. Чи не могли дотягнутися до кнопочки, бо заплили жиром від хабарів...
Цікаво хто що з цього приводу думає?Хто правий, хто ні, можливо для нашої держави це в нормі речей...