Загальний > Справжні велосипедисти

Собака - друг ровериста?

(1/11) > >>

Erazel I-st:
Вчора їхав пьянуватий(ДН на роботі відмічав) на площу. Не пьяний але трохи захмелівший. відповідно вчинки були трішки нелогічні. В общім їду я собі від почтампу до площі, тут на мене кидаються дві собаки немалі. І починають мало за ноги не кусати. Я по педалях і на площу, вони за мною. І тут вони допустились помилки. Я відірвався від них, розворот на 180 градусів і ми кардинально міняємось ролями. Ох і ганяв я їх по площі. Був би тверезий то б не вчудив такого, а так був злий і "без комплексів". Думаю ті суки засвоїли урок.

Zombie [Coffe]:
Вони вчора обидва певно були пьяні.

Взагалі та Еразелова поведінка може на тиждень ввести якогось вченого-антропоцентриста в ступор. Але зважаючи на те що навіть Ромко часом гавкає, то я готовий і в подальшому чемно вітатися з тими панами і подавати руку при особистій зустрічі.

Віталько:
Я вчора пяний? капці, сам нюхав мою цепомийку і на мене наїзжає :)

Erazel I-st:
Вчора був акт помсти №2. Ті суки мене певно забули, бо коли я виїхав на площу вони мирно лежали і не тікали від мене. ДАРМА  >:D. Такого скавуління я давно не чув  >:D. Що не кажіть, а коли на тебе наїзджає 80 кг живої ваги, з "злими"  колесами то приємного в цьому мало. Зате тепер будуть знати що на велосипедистів кидатися неварто. Особливо якщо ці велдосипедисти злі.

Сім самураїв:
добре шо стримав цього вар"ята

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version