Загальний > Справжні велосипедисти

Собака - друг ровериста?

<< < (2/11) > >>

Erazel I-st:
Неа. Ти вже підійшов коли я здійснив свою вендетту.

Zombie [Coffe]:
Да, Еразел, дивна ти істота. Певно в минулому житті ти був сучкою ґґґ

Ulka:

--- Цитата: erazel від 29.05.2008, 10:02:15 ---Вчора був акт помсти №2. Ті суки мене певно забули, бо коли я виїхав на площу вони мирно лежали і не тікали від мене. ДАРМА  >:D. Такого скавуління я давно не чув  >:D. Що не кажіть, а коли на тебе наїзджає 80 кг живої ваги, з "злими"  колесами то приємного в цьому мало. Зате тепер будуть знати що на велосипедистів кидатися неварто. Особливо якщо ці велдосипедисти злі.

--- End quote ---
ти шо нелюд якийсь??? якого милого тварин мучиш???
Їх і так вже життя замучило, вони і так бездомні, і найстрашніше що вони нічого з цим не можуть зробити..
природа в них така за всіма бігати і гавкати. а в тебе природа така, шо ти маєш трошки мозгів, щоб розуміти тих собак і не тільки собак... ти може тоже робиш шось таке шо людям заважає і дратує, але ж вони не літають за тобою юрбою по Тернополю, шоб провчити...

Erazel I-st:
Ех, улька улька. Бачу ти ще мало стикалась з тими бродячими проблемами. Не заганяли вони тебе під машину, недаючи зїхати з дороги на обочину і кусаючи за ноги. Не кидались під колеса на швидкості, не падала ти через них на асфальт. Ну нічого. колись ти це все відчуєш і зрозумієш моє ставлення до них.

Ulka:
я знаю шо таке бродячі собаки, я колись на текстильній працювала, а там їх купами... було навіть таке що звідкись прийшла стая величезних бродячих диких собак, так їх повідстрілювали бо на них страшно було дивитися, не то шо ходити... а я на них попадала раз 5, але вони мене не чіпали. перший раз я налякалася ненажарт, аж з ровера мало не впала, 1 година ночі і тут тобі шось перед колесами промигнуло, якась тінь... ну незнаю не чіпали вони мене...
може просто собаки чують те що людина їх нелюбить і того себе так ведуть
та,навіть якщо те все зі мною і відбудеться . що ти написав, я всеодно буду стояти на своєму,
ми люди а не собаки, і ми розумніші
неможна знущатися над тваринами, вони ж живі... :-[

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version