...
Особисто в мене Терра 50 л., вистачає з головою на всі види багатоденних поїздок, особисто в мене в нього входить все: палатка, коврик, навіть велошолом, зверху тільки кульок зі сміттям до першого смітника.
З плюсів - міцна тонка тканина, легший ніж Командоровський, дійсно водонепроникний рейнковер, наявність лямок для переноски на спині (дуже допомагає при під*йомі на перевали в горах, коли котиш руками вєл, або коли вбрід треба річку перейти, на пероні при посадці на поїзд, коли треба вздовж поїзда метрів 100 пробігти)
в тебе крім тої терри ніякого баула не було, так що не маєш з чим порівняти
а я мав терру 70, продав її кораку здається за 280 і купив тандем за 735 (з рейнкаверами) і задоволений
монообємники імхо - совковий рудімент, коли рюкзак абалакова перешивався під велобаул
щось витягти - треба весь баул перегорнути
намет і спальник в командор тандемі ставляться просто на багажник, а пхати їх в середину не є розумно, але в монообємнику або всередину або зовні на верхній клапан - центр ваги сильно піднімається
іжевский карімат мені в середину терри 70 запхати не вдалося
а якщо дощ тоді рейнкавер закриває баул повністю і зверху намет/каримат нема як закріпити
в тандемі дві окремі бокові сумки, а карімат+намет на багажнику
в командор болід і тандем тканина - кордура, а в терри шось незрозуміле
терра не легша від командора
лямки для переноски є і в командора, просто вони знімаються, а в терри незйомні і для них пошиті спеціальні кишені, що просто глупо - невиправдане ускладнення і збільшення ваги
не знаю як в боліда, а в тандема сумки зверху затягуються шнурком
а в терри застібка-блискавка, тобто варіант не для подорожі, а для студента шо тролейбусом на пари їздить
дизайн в терри явно убогий, а мій тандем цілком пристойно виглядає в західній Європі - ну дуже мені не хотілося, щоб за 500 метрів було помітно шо я з України
єдиний мінус в тандема - рейнкавери синього кольору, в терри яскраво-жовті - але це питання особистого смаку