Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Чи втне вело-новачок маршрут Терн-Збараж-Терн

<< < (5/8) > >>

Flaer:
не буду сперечатися з СТЕЧКИНОМ ато ще забере в мене ровер і скаже шо так було  :angel:

Oleg:

--- Цитата: Flaer від 10.06.2011, 23:20:38 ---не буду сперечатися з СТЕЧКИНОМ ато ще забере в мене ровер і скаже шо так було  :angel:

--- End quote ---
аби прикує ланцюгом (як минулого року Тедовий вел))))  він таке може, переконався в цьому побачивши недавно цю фотку http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,3791.0.html ))))

Flaer:
ага а я про що головне його не провокувати ато пів літа відходиш на спині з відбитком тапка

bla-bla:
хто хоче-той може....
..головне бажанння
моя  відповідь  :ТАК -Втнуть

Erazel I-st:
А коли поїздка? Може б я теж поїхав  :).
 ІМХО візьми з собою хлопців на гібридах. Якщо дівчата змучаться то можна буде посадити їх на гібриди, це дасть ще + 10-15 кілометрів до того що подужають дівчата. Провірено. Або найде лісапеди на сліках. В общім як би там небуло а на гібридах чи сліках дівчатам буде куда легше їхати.
 Доречі не переживай за те що дівчата не витримають таку відстань. Завжди можна подзвонити до Андріціо щоб він приїхав і забрав їх своїм бусом. Просто треба мати відкладену суму на це. Бо соляра теж гроші коштує, ну і його час теж  :). Серйозно. Врахуй що соляра дорога, і тільки за неї вийде десь гривень 50,але якщо дійсно станеться поломка чи дівчина капітально видихнеться то гадаю жлобитися неварто  :). З того часу як появився Андрій в нашій компанії то мені стало якось спокійніше катати в відносно далекі поїздки. Знав що завжди якщо щось станеться серйозне  в дорозі то можна подзвонити до Андрія і він зможе забрати, звісно якщо буде вільний в той час. Тому дівчата зразу хай приготують гроші на таке "таксі". Скоріш за все воно не знадобиться, але на душі спокійніше буде, адже знатимеш що пішки назад плентатися не прийдеться.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version