Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Чи втне вело-новачок маршрут Терн-Збараж-Терн

(1/8) > >>

Oleg:
Недавно зустрів в центрі двох подруг, які цього літа купили собі велосипеди. Вони просять мене щоб я з ними поїхав роверами в Збараж і назад в Тернопіль, я не маю нічого проти, але ось мені стало цікаво чи втнуть вони таку відстань??? Адже це як мінімум 60 км., тай дівчата ще як в дитинстві на велосипедах каталися.
В кого які думки стосовно цього?

Антон Одобецький:
Ну не як мінімум 60, а 45-50. Дорога нормальна, є пару підйомів. Після невеликого тренування можна їхати.

Zahar:
Якщо дівчата просять, то не варто відмовляти :D
Якщо на поїздку багато часу, і у Збаражі буде зупинка на декілька годин - то повинні справитись (думаю дівчата у хорошій фіз. формі, не по центнеру :D).
Тим більше дорога на Збараж не складна, а від окраїни міста (де знак Тернопіль перекреслений) до початку Збаража (якщо їхати через Чернихівці) десь біля 17 км (навіть трохи менше).

Oleg:

--- Цитата: Антон Одобецький від 10.06.2011, 21:10:48 ---Ну не як мінімум 60, а 45-50. Дорога нормальна, є пару підйомів. Після невеликого тренування можна їхати.

--- End quote ---
Антон, але ж в них не шоссери, а 26" і практики реальний "0"

щодо кіломентражу, то тут можна посперечатися..., звичайно якщо брати крайню точку Тернополя і Збаражу, то може й 50 км., але ж будемо їхати з Дружби і не на окраїну Збаражу, а хоча б в центр..

Zahar:
Аби дощу і сильного вітру не було, а на підйомі і прогулятись можна :)
Дописано : 10.06.2011, 21:18:53
--- Цитата: Oleg від 10.06.2011, 21:15:12 ---
щодо кіломентражу, то тут можна посперечатися..., звичайно якщо брати крайню точку Тернополя і Збаражу, то може й 50 км., але ж будемо їхати з Дружби і не на окраїну Збаражу, а хоча б в центр..

--- End quote ---

В мене з Підгороднього до замку у Збаражі було десь 29 км.
Дописано : 10.06.2011, 21:24:27Але тобі прийдеться ТО тих велосипедів зробити, і всякий інструмент взяти (латки, гумки, шестигранки і т.д.).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version