Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Чи втне вело-новачок маршрут Терн-Збараж-Терн

<< < (2/8) > >>

Horsbor:
Якщо дівчата мають такий намір, і дуже хочуть то можна впевнено сказати що справляться)
не такий то вже великий кілометраж...треба же з чогось починати...)
головне не внушати що то тяжка дорога, ножки болітимуть...і всяке таке, а треба навіть навпаки...це по собі знаю)

Oleg:

--- Цитата: Zahar від 10.06.2011, 21:17:28 ---Але тобі прийдеться ТО тих велосипедів зробити, і всякий інструмент взяти (латки, гумки, шестигранки і т.д.).

--- End quote ---
я вже про це думав )))
Дописано : 10.06.2011, 21:38:27
--- Цитата: Horsbor від 10.06.2011, 21:28:49 ---Якщо дівчата мають такий намір, і дуже хочуть то можна впевнено сказати що справляться)
не такий то вже великий кілометраж...треба же з чогось починати...)
головне не внушати що то тяжка дорога, ножки болітимуть...і всяке таке, а треба навіть навпаки...це по собі знаю)

--- End quote ---
прийдеться мені ще крім ТО велосипедів психологію почитати, щоб моральний дух підтримувати )))

xlibes:
Я би просто радив спробувати кудись на меншу відстань влаштувати пробний заїзд.

Стечкин:
по моїх даних від мене (а ти живеш близько) до центра Збаража 25 км - це співпадає з інфою Захара.
а від околиці тернополя до в"їзда в Збараж 14 км.
тільки візьми ще когось з хлопців щоб їхати - вчепляться до дівчат якісь недоумки, шо будеш сам робити?

Frenky:
Візьму одну красиву дівчину до себе на багажник))) а якщо серйозно - то мені було б цікаво катнутися))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version