ТехМайданчик > Ровери

Ланцюг для гібрида

<< < (3/4) > >>

baxic:

--- Цитата: Стечкин від 06.06.2011, 18:27:21 ---ну шо неясно ?
7 зірок - нижче плінтуса і для них підходиить найгірший ланц в світі, який не то шо міняти - мастити вкрай небажано...

--- End quote ---
дозволь не погодитись. поставив я найдешевший ланц КМЦ (впарив мені його той злосний чувак з  зеленої буди - бив себе в груди, що товар хороший і для мого ровера найкращий) і передачі в мене на автоматах переключались вкрай херово.
а вже КМЦ-51 (ти якось порадив його мені) має перфорованість та спиленості на стінках і відповідно поводиться замітно краще

--- Цитата: Earl від 06.06.2011, 18:42:22 ---
P.S. наскільки я розумію, 8-9 задніх зірок порівняно з 7 дадуть лише додаткові проміжні передачі, але різниця між крайніми зірками не зміниться? Тобто діапазон передач краще не стане? Чи як?

--- End quote ---
на скільки я розумію, в касетах на 6, 7, і 8 передач відстань між зірками однакова, і використовують вони ланцюги однакової ширини. Вже касети 9 (є і на 10) зірок - то зовсім інша каша і там йде інший ланц ну і переклюки задні звісно ж інші

Антон Одобецький:
При ціні семерика 30-70 грн не бачу потреби у купівлі ланцюгів. Із особистого досвіду - проїхав 2к на б/у ланцюзі і шестерику. Знос на даний час - 0 цілих хрен десятих. Системі тоже хоть би що - навіть майже нема слідів від ланцюга (система 80х років).
Різниця між 7-9 суттєва. Передачі плавніші, що дозволяє більш ефективно педалювати на великих відстанях.
Щодо бокового зносу і ширини ланцюга - менший боковий знос дає менше розтягнення, те саме дає і широкий ланцюг. Для прикладу: я не знаю ЖОДНОЇ людини, яка б міняла ланцюг на Україні чи іншому сінгл спіді.
Щодо загального ресурсу трансмісії -
При використанні відносно нормальних компонентів - він значно більший, ніж здається. Все залежить від умов використання і догляду. Взагалі, про три ланцюги придумали маркетологи, так само як і про ресурс ланцюга в 300 км. Якщо ти не суперпрофесійний спортсмен, ресурс навіть досить бюджетних компонентів буде сягати 5-10к км.
І ще про заміну всього. Можна систему не міняти, її зірочки зношуються значно повільніше від касети. При бажанні можна поміняти навіть самі зірочки (якщо система не аннейм-ашан-базар).

Vadila:
розказуйте тут.в мене 9-ка минулого року проїхав може 2к зимою викинув ланцюг і касету,цього року купив таку ж касету та 2 ланцюги міняю кожних 300-400 км

CoRacK:
Я на 9-зірковій касеті Деоре і ланцюгу деоровському відкатав близько 7000 км, правда в кінці уже перекидало передачі з затримкою в 0,5 секунди :D.

Andrizzio:

--- Цитата: CoRacK від 06.06.2011, 23:53:34 ---Я на 9-зірковій касеті Деоре і ланцюгу деоровському відкатав близько 7000 км, правда в кінці уже перекидало передачі з затримкою в 0,5 секунди :D.

--- End quote ---

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version