ТехМайданчик > Ровери

Ланцюг для гібрида

<< < (2/4) > >>

Earl:

--- Цитата: Стечкин від 06.06.2011, 18:13:08 ---але на 7-ми задніх зірках катати на трьох ланцах - моветон, вибачейте шо не втримався :(

--- End quote ---

Хочеш сказати, краще чекати поки вб'ються передні і задні зірки і міняти все разом? Чи як?

Антон Одобецький:
Скільки вже сказано за те, що три ланцюги ефективно лише при кількості передач 9 і більше, та при інтенсивному, екстримальному стилі катання. При семи передачах перекосів майже немає, тому нема і бокового зносу. При неінтенсивному катанні і розумному переключенні передач ресурс навіть базарних компонентів буде біля 5к км. Головне вчасно чистити і змащувати. Хоча були випадки, коли ланцюг не мився взагалі, а просто періодично поливався маслом і служив дуже довго. Тому вирішуй сам.
А моя тобі порада - ті гроші, за лишні ланцюги потратити на щось корисніше.

Стечкин:
ну шо неясно ?
7 зірок - нижче плінтуса і для них підходиить найгірший ланц в світі, який не то шо міняти - мастити вкрай небажано...

Earl:

--- Цитата: Антон Одобецький від 06.06.2011, 18:25:37 ---Скільки вже сказано за те, що три ланцюги ефективно лише при кількості передач 9 і більше

--- End quote ---

Ні разу не бачив. Ссилку?

--- Цитата: Антон Одобецький від 06.06.2011, 18:25:37 ---та при інтенсивному, екстримальному стилі катання

--- End quote ---

Трохи є.

З прочитаного я зрозумів, що проблема не стільки у боковому зносі, скільки у тому що ланцюг з часом розтягується і починає псувати зірки.
Стечкин пише, "7 зірок нижче плінтусу", але мені їх повністю вистачає, і не хотілось би міняти разом з ланцюгом трещотку та зірки системи.

P.S. наскільки я розумію, 8-9 задніх зірок порівняно з 7 дадуть лише додаткові проміжні передачі, але різниця між крайніми зірками не зміниться? Тобто діапазон передач краще не стане? Чи як?

Стечкин:

--- Цитата: Earl від 06.06.2011, 18:42:22 ---P.S. наскільки я розумію, 8-9 задніх зірок порівняно з 7 дадуть лише додаткові проміжні передачі, але різниця між крайніми зірками не зміниться? Тобто діапазон передач краще не стане? Чи як?

--- End quote ---

касета на 7 зірок - від 12 до 28
касета на 8 зірок - від 11 до 30/32/34
тобто нема принципової різниці між касетами на 8 і 9 зірок

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version