на поточний момент склалася наступна ситуація:
1. Вінтаж - не їде
2. Стечкин - приїду завтра на 7:15 на вокзал подивитися хто буде
3. Млад - не має спальника і захисту від дощу
4. Horsbor - не може поставити багажник, бо не має болтів. Не має захисту від дощу.
5. Френки - теж не може поставити багажник
6. Капоне - поки що під питанням, але судячи з того як відписується в темі скорше за все не поїде
7. Юра з Файних мандрів - поки що під питанням - ще менше їмовірність що поїде, ніж в Капоне
8. СанЛексік - не їде
отже на правах організатора пропоную поїздку відмінити.
якщо при такому рівні підготовки ми все ж надумаємося їхати, то поїздка буде не задоволенням, а суцільним стражданням для всіх.
Причини:
1. учасники не мають необхідного спорядження на випадок дощу
2. без спальника при +13 вночі не заснеш - і це при умові що будеш сухий на момент заселяння в намет, а якщо будеш мокрий або вночі буде дощ, будеш матюкати і мене і себе. Мене то точно.
3. без багажника навіть при 8 кг рюкзака на спині змучишся конкретно. а рюкзаки будуть по 12-18 кг. Багаж перевозиться тільки на багажнику - все ж таки нам не менше 120 км їхати, при чому під дощем
4. під дощем / після дощу іжу на кострі не зготуєш, а в мене малопотужний пальник, на якому можливо хіба шо 0,7 літра води скипятити. так що будемо голодні/холодні
5. ну і на вихідні все ж таки обіцяють суцільні дощи, а група непідготовлена, малознайома між собою
так що зранку я на вокзал приїду, але краще вже не їхати.
за вихідні будете мати час купити болти, спальник і решту...