Загальний > ДТП

Аварія біля танку

<< < (6/9) > >>

Vitalik21:
а вєлік чого в ремонт?

Oleg:
добре, що все обійшлося

а я вчора по власній дурості чуть під колеса не попав... заїжав на швидкості в поворот...

alex2.0:

--- Цитата: teodor4ik від 12.05.2011, 10:23:38 ---я би не був таким однозначним... ПДР обмежують швидкість в місті 50 км/год... не вірю шо він так їхав... і чомусь впевнений шо він винирнув ізза якоїто машини, чому і лишився незаміченим... думаю шо винні оба... тимбільше шо в каментах на 20 хв пишуть шо він перед тим когось обігнав і заревів моторомперед зіткненням, шо як правило відбувається при скиданні передачі... а вот то шо кажуть водятел говорив по телефону це зло... хоча по тим же ПДР завжди винен той хто в момент зіткнення був на зістрічній, оскільки перевищення швидкості в даному випадку не причина створення аварійної ситуації, а лише неможливість її відвернути... тобто по правилам (якшо виходити з тих даних шо є) винен водятел, а мотоцикліст попадає за перевищення.

--- End quote ---

ну на рахунок швидеості спорити не буду,бо якби він їхав 50 км,то не зробив би з машини і мота груду малалолому!!!
хоча
"- Водій авто не пропустив мене по головній дорозі, - розповідає потерпілий мотоцикліст Віктор....Коли піднімався до Майдану Перемоги, в мене була швидкість 70 кілометрів за годину. Це максимум, що я міг „витиснути”. На переході пропустив пішохода і поїхав далі.Переді мною з’явилося авто. Водій повертав наліво..."

ну але якби їхав за 100,то напевно так легко б не відбувся!!!

Вован:

--- Цитата: teodor4ik від 12.05.2011, 10:23:38 ---я би не був таким однозначним... ПДР обмежують швидкість в місті 50 км/год... не вірю шо він так їхав... і чомусь впевнений шо він винирнув ізза якоїто машини, чому і лишився незаміченим... думаю шо винні оба... тимбільше шо в каментах на 20 хв пишуть шо він перед тим когось обігнав і заревів моторомперед зіткненням, шо як правило відбувається при скиданні передачі... а вот то шо кажуть водятел говорив по телефону це зло... хоча по тим же ПДР завжди винен той хто в момент зіткнення був на зістрічній, оскільки перевищення швидкості в даному випадку не причина створення аварійної ситуації, а лише неможливість її відвернути... тобто по правилам (якшо виходити з тих даних шо є) винен водятел, а мотоцикліст попадає за перевищення.

--- End quote ---
Тед, а від коли ПДР обмежують швидкість у місті 50-ма км/год.?

Andrizzio:

--- Цитата: Вован від 13.05.2011, 20:26:32 ---Тед, а від коли ПДР обмежують швидкість у місті 50-ма км/год.?

--- End quote ---

не придирайся, тед не особо велосипедист  :lipsrsealed: і ше менше автомобіліст  :police:  :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version