Загальний > ДТП
Аварія біля танку
Антон Одобецький:
--- Цитата: alex2.0 від 15.05.2011, 01:57:52 ---п.с. слух Антон Одобецький,а ти права на керування ТЗ,то хоть маєш????
--- End quote ---
Маю і на відміну від деякий людей не заплатив ні копійки взятки за отримання - сам здав. До речі, можу показати, якщо не віриш.
І наскільки мені відомо, у багатьох країнах Європи карають навіть за +5 км/год
teodor4ik:
--- Цитата: alex2.0 від 14.05.2011, 23:58:06 ---не факт
допускається перевищення на 19 км,тобто 79 ще не порушення!!!читай ПДР!!!!
--- End quote ---
сам читай... не "допускається", а "не карається", то різні речі... є випадки коли перевищення швидкості являється фактором створення аварійної обстановки, тоді і за 63 ви**уть...
крім того в тій зоні купа пішоходних переходів перед якими тра скидати швидкість, по тих же ПДР...
це як мій бротан з колегою шли паралельними курсами на бумерах по 160 на обіздній, а з боку вирулив таксист... да таксист мав всіх пропускати, але він просто не міг замітити і встигнути відреагувати на ті торпеди... і якби не встиг втікти получив би 4,5 тонн на 160 в бік... тобто розірвало би його нафіг... і получається шо формально сам винен
Erazel I-st:
--- Цитата: Kokiw від 15.05.2011, 10:17:00 ---чув що зстворили закон що якшо мотоцикліст без шолома то погоня за ним відбуватися небуде :police: *hurray* o^-o
--- End quote ---
Є таке вроді, причому дуже давно.
Навігація
Go to full version