Сказав що буде нова щоб небуло претензій що "вот ви нам трасу перерили". Нова і буде. Та й неохота бути привязаним до старих точок, хочеться повністю проявити політ фантазії. Просто оказалось що все складніше ніж я уявляв. думав на сусідніх схилах нарити, типу щоб була поряд(всім разом можна було збиратися), але в той же час незалежна, щоб небуло притензій що щось нове мішає катати. Але сусідні схили або занадто пологі, або загусто засаджені деревами, тобто важко проложити простору і ШИРОКУ трасу. Тому пошуки будуть тривати. Якщо завтра буде сухо то приїду і повештаюсь по сусідніх лощинах. Авось і найдеться достатньо вільне від дерев місце з нормальним схилом. А так як місця не найшли ще підходящого то було шкода втрачати день, раз вже зібрались то й вирішили оновити старі місця(даремно чи що з базару лопати тащили). Сорі якщо напутали і підняли контр де його по плану немало бути. Просто візуально там був конт, але малий, на якому вічно зносило, от я і вирішив його підняти. На хлопців не котіть бочку, то була моя ідея. Доречі так як біг-ейр стоїть закинутий то я планую до нього доробити стіл і приземку. Гадаю ніхто проти небуде, ітак за моєї памяті на нього заїхали лиш 2 рази
Дописано : 02.05.2011, 11:41:56
я Сергію в аську детально обяснив шо саме і чого мені не подобається
трба якось всім разом зробити розбір польотів, а то ці суперечки виходять за розумні рамки
Во-во. Може ти й правий був, але от такий злий тон ну зовсім не викликає бажання до спокійного діалогу.
З.І. І на замітку - якщо зберетися зносити той новий контр то запасіться терпінням і силами
, ми в нього набили купу "свай" і натаскали достатньо гілок і колод. Робили поміцніше щоб потім ніякі місцеві незмогли його похерити