Я минулого року був на тому фесті. Видовище ще то, і таке варто побачити! Після нього бійки під дискотекою виглядають як спір в пісочниці через конхветку))) Майже весь персонал(тограші, обслуга команд і т.д.) одіті в середньовічний одяг, що підсилює відчуття "мандрівки в часі". Так як ми приїхали під вечір, то навіть не пробували знайти той кемпінг, і прогулюючись по території фесту я той кемпінг так і не побачив! До речі, кемпінг був платний, але ціни не пам"ятаю, но точно не символічна плата;)) Ми розташувались кілометрів 3 від території фортеці, до хатів недалеко так, що проблем з питною водою не було, до Дністра також метрів 200. Ніхто з місцевих і не місцевих нам не заважав. Правда на день ми табір згортали і йшли дивитись на то, за чим приїхали(самі бої)! Думаю, врахувавши, що фест проводиться пару днів можна розбивати табір на тому місці де був я і просто домовитись про черговість, одні - пильнують палатки інші -йдуть на фест. Минулого року бої йшли майже цілий день і хоч видовище цікаве і азартне та все ж надоїдає так що висідити там цілий день трохи нуднувато. Тобто надоїло пішов в табір і змінив "вахту". Так як цього року команд має бути більше то і більше і буде народу і якщо згорнути табір і з тими "манатками" цілий день прогуляти... то хтось, за той час місце може зайняти... Тим більше, від того місця, де ми розкладали табір була стежка в "безкоштовний вхід" але про неї ми дізнались в останній день( так шо попередніх два дні мусіли платити (ніби по 60 грн)