в районі Гори Божої є декілька вершин, але якщо раз побачити її, то вже не спутаєш з іншою
http://picasaweb.google.com/102629129097427656209/__103#5512240913474596594я тут викладу приблизний список речей, що братимемо
підлягає обговоренню.
Олекса молодець - склав список спорядження, розділивши його на загальне, особисте, таборове, ремнабір та медаптечка, перерахувавши все до пункту. Видно, що людина приділила час і склала список, адаптований до умов мандрівки та вимог учасників.
Учасникам же я би радив притримуватись списку, особливо пунктів, що передбачають загальне користування спорядженням (це є спільне, кухня, ремнабір, аптечка, продукти) і в односторонньму порядку список не міняти.
Дозвольте також висловити своє бачення з деяких пунктів списку:
спільне - сокиру та пилу варто брати в дану мандрівку, якщо кількість учасників 6-8 чоловік, якщо до 5, можна взяти тільки сокиру або тільки пилку (Ми з Фредом не брали ні сокири, ні пили і не відчували в них потребу зовсім, хоча пальника не мали, а готували на вогнищі - в Тернопільській області на землі під деревами валяється достатньо дрібних гілок, аби хватило розводити вогнище середніх розмірів.
до
особистого варто додати кожному по ножу, а насос слід перенести у ремнабір (він я так зрозумів буде загальним). Також порада - замість велофари, звісно ж якщо він є, варто взяти налобний ліхтарик, з яким можна і їхати в темну пору доби, і з яким в рази зручніше ставати на бівак (виконувати різну роботу, не тримаючи в руках чи зубах велофару).
Вато обговорити, що в разі сходження учасника з подорожі, елементи ремнабору він залишає групі, адже я зрозумів, що ремнабір буде один на всіх (так найправильніше)
і на кінець - пункт
туалет поставити як підпункт до особистого спорядження