ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Очищувач ланцюга

<< < (3/3)

Антон Одобецький:

--- Цитата: baxic від 15.04.2011, 10:22:41 ---все чистив ланц в банкі очищеним керосином, а нині попробував солярою. Керосин був після калатання більш-менш прозорий, а на дні бутилки було осаду багато. З соляркою дещо інше - вся мутна і осаду на око не видко

--- End quote ---
Осаду у солярці не буде. У неї густина значно вища, тому увесь бруд плаває, а не тоне, як в бензині чи розчиннику.

baxic:
ото ж бо мені й не сподобалось чистити в солякці. Мусив ще й мити гарячою водою з галою і все рівно в ланцюгю лишилися дрібні частинки. Після миття в очищеному керосині такого не наблюдалось, просто виймав ланца, а осад лишався в бутилкі і я його улилізовував разом переробленим керосином і галою ланца вже не мив, а ставив на ровер і змащував. Хоча по одному випадку висновки робити не варто

Tiger:
Я завжди мию в солярці, а потім в фейрі.  дуже рідко ланц має якийсь бруд після такої процедури.
Мінусом солярки є її жирність і тривалий сморід.

Після того як висохне змащую моторним маслом - на 300 км точно не хватає. останній раз хватило на 120км.
Мінусом моторного мастила є липучість пилу. якщо дати забагато мастила і не протерти гарно то в моменті весь ланц в пилюці і бруді.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version