думаєш я не циканув коли поломав руку? і не мав ніякого шоку... впав встав склав сів поїхав... потім було правда гірше але то вже не стосується... і кіко раз вже був напівдороги до того світу і ніц мну не було. може то здоровий пофігізм?
В тебе був теж травматичний шок, бо по-перше зі зламаною рукою ти поїхав і як ти сам написав потім стало гірше, коли рівень ендорфінів, кортикостероїдів і інших БАР знизився, просто шок пройшов і проявився він в тебе не так як в Еразела, бо ми всі різні.
Травматичний шок взагалі - це відповідь організму на травму, і його прояв залежить в першу чергу від організму травмованого і від виду та тяжкості самої травми.
В мене більш-менш класичний шок стався тільки один раз (коли зламаним шатуном роздер шкіру на стегні на 12 см. І то вже вдома, коли обробляв рану йодом, тоді в очах "посіріло" на кілька секунд і голова запаморочилася), при тому, що падав я після того не раз і не два і деколи сукупність ушкоджень перевищувала "еталонну" міру з шатуном, але крім такого як в Теодора затерпання і обезболення на кілька годин, більше нічого не було.