Мандрівки > Звіти
Звіти і спогади про короткометражки
YxTu:
Каньйон Івачів і не календарна ЗИМА ! ::)
sergyjko:
споглядав із заздрістю закінчення чи початок твоєї покатушки в районі сільпо. гарно ровер виглядає. я шось сцю в таку погоду виїжджати... чи то одягу відповідного нема чи шо...
YxTu:
--- Цитата: sergyjko від 26.11.2016, 15:49:55 ---споглядав із заздрістю закінчення чи початок твоєї покатушки в районі сільпо.
--- End quote ---
то я по яблука і буряк їздив на дачу, сам покатушками(в класичному розумінн цього терміну) не займаюсь бо погода жах, я їхав строго із точки А в точку Б не було коли милуватись пейзажами і т.п.
--- Цитата: sergyjko від 26.11.2016, 15:49:55 ---чи то одягу відповідного нема чи шо...
--- End quote ---
а і да одяг рішає, я їхав в вело штанах(непродувайка спереду) з памперсом купив на секонді за 60 грн, в осінь комфорт в плані велошмоток дуже гостре питання...
--- Цитата: sergyjko від 26.11.2016, 15:49:55 --- гарно ровер виглядає.
--- End quote ---
то моя 3 рама блін ::)
sergyjko:
поки новий ровер на плановому ТО, катнув 8 березня, перший раз в цьому сезоні полями :-) Тернопіль-Байківці-Охримівці-Чернихівці-Збараж-Травневе-Охримівці-Байківці-Тернопіль, близько 60 км, погода хороша, не холодно не жарко, трохи є болота в полях, але не напряжно
Стечкин:
хороші фотки
не просто якість хороша, а насправді художнє фото )
з підсніжниками можна друкувати як откритку і дарувати коханій на 8 березня)
на жаль моє останнє кохання зрадило з Еразелєм...
до речі - чим знімав?
Навігація
Go to full version