Мандрівки > Звіти

Звіти і спогади про короткометражки

<< < (35/104) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: CoRacK від 11.07.2010, 14:37:40 ---Звичайний травматичний шок. Раз був голодний і виснажений, то нервова система не витримала супупності негативних факторів і вирішила перезавантажитися :).

--- End quote ---
як альтернатива струс мозгу.. є якась така странна тема шо при падінні можна не вдарившись добре головою нехіло дати по мозгам...

--- Цитувати ---Обертальний травми
Було висловлено думку, що основними причинами постійної інтелектуальної інвалідності і смерті після черепно-мозкової травми може бути крутильний фактор, що ведуть до дифузним аксонів травми (DAI), збиток, який звичайний шолом не може пом'якшувати і може зробити ще гірше.
--- End quote ---
(с)вікіпедія

тобто мозок якшо я правильно пойняв "провертається" всередині черепа при певному русі/прискоренні.

bhagavan:

--- Цитата: Erazel I-st від 11.07.2010, 12:17:01 ---та ж кажу, шоку небуло. Навернувся, хлопці підняли(дивно було, ніби переломів нема, а встати неміг, ніби магнітом до землі притянуло), стояв "матюкався", оглядав велосипед на момент пошкоджень.

--- End quote ---

як сказав вже корак - це травматичний шок (а не якийсь психологічний чи інший). В таких випадках ти себе не контролюєш і організм все робить сам - кров направляється до життєво важливих органів і і її нестача в ногах чи руках якраз і викликає слабкість. Якось так ... корак більше про це знає )))))
тре було горілки випити чи алкоголю іншого - це єдиний випадок коли він допомагає )

Віталько:
Блін, розвели тут :) Ну страшний вувузанге коли зачіпає рульом, всяке буває :). А коли голодний то чути перед падінням - трусить непогано :)

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 11.07.2010, 16:04:55 ---як сказав вже корак - це травматичний шок (а не якийсь психологічний чи інший). В таких випадках ти себе не контролюєш і організм все робить сам - кров направляється до життєво важливих органів і і її нестача в ногах чи руках якраз і викликає слабкість. Якось так ... корак більше про це знає )))))
тре було горілки випити чи алкоголю іншого - це єдиний випадок коли він допомагає )

--- End quote ---
думаєш я не циканув коли поломав руку? і не мав ніякого шоку... впав встав склав сів поїхав... потім було правда гірше але то вже не стосується... і кіко раз вже був напівдороги до того світу і ніц мну не було. може то здоровий пофігізм?

CoRacK:

--- Цитата: teodor4ik від 11.07.2010, 17:48:58 ---думаєш я не циканув коли поломав руку? і не мав ніякого шоку... впав встав склав сів поїхав... потім було правда гірше але то вже не стосується... і кіко раз вже був напівдороги до того світу і ніц мну не було. може то здоровий пофігізм?

--- End quote ---
В тебе був теж травматичний шок, бо по-перше зі зламаною рукою ти поїхав і як ти сам написав потім стало гірше, коли рівень ендорфінів, кортикостероїдів і інших БАР знизився, просто шок пройшов і проявився він в тебе не так як в Еразела, бо ми всі різні.
Травматичний шок взагалі - це відповідь організму на травму, і його прояв залежить в першу чергу від організму травмованого і від виду та тяжкості самої травми.
В мене більш-менш класичний шок стався тільки один раз (коли зламаним шатуном роздер шкіру на стегні на 12 см. І то вже вдома, коли обробляв рану йодом, тоді в очах "посіріло" на кілька секунд і голова запаморочилася), при тому, що падав я після того не раз і не два і деколи сукупність ушкоджень перевищувала "еталонну" міру з шатуном, але крім такого як в Теодора затерпання і обезболення на кілька годин, більше нічого не було.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version