Мандрівки > Звіти
Звіти і спогади про короткометражки
Andrizzio:
--- Цитата: bhagavan від 11.07.2010, 11:24:23 ---
Висновок - звичайний шок. Коли 5 тонна машина крутить 60 кілограмовим шпинделем і зачіпає тобі палець стружкою - то здається ніби то кінець світу, не зважаючи на те, шо може бути просто маленька подряпина.
--- End quote ---
коли я зачепив Еразеля, він подумав шо кінець світу :D :D :laugh: :laugh:
Cyrax:
--- Цитата: Erazel I-st від 10.07.2010, 23:47:20 ---Бла-бла-бла...
Фото - http://picasaweb.google.com.ua/tretyaksergiy/_20100710#
--- End quote ---
Ги, Ерейзел по-пузатості навіть опередив Андріціо :D. Все таки робота сисадміна дається взнаки. І ніби пива ж не п'єш, Сєрий, а таке пузо відростив :)
Erazel I-st:
Ти би знав як я тужився щоб таке надути :D .
Дописано : 11.07.2010, 12:19:54
--- Цитата: bhagavan від 11.07.2010, 11:24:23 ---Висновок - звичайний шок. Коли 5 тонна машина крутить 60 кілограмовим шпинделем і зачіпає тобі палець стружкою - то здається ніби то кінець світу, не зважаючи на те, шо може бути просто маленька подряпина.
--- End quote ---
та ж кажу, шоку небуло. Навернувся, хлопці підняли(дивно було, ніби переломів нема, а встати неміг, ніби магнітом до землі притянуло), стояв "матюкався", оглядав велосипед на момент пошкоджень. Аж тут почало в очах темніти і голова паморочитися. Психологічний і емоційний стан був нормальним, не вперше ж падати мені, вже звично. Так що тут діло було явно не в стресі.
ROLLIN:
Скажіть -це парадокс чи то так має бутичого Сказ в місті їздить в Фуллі а влісі його знімає?
шо це за ЕРОтика-збочинці!
Дописано : 11.07.2010, 12:42:07На АВУ!
Дописано : 11.07.2010, 12:43:40Карлсон вДєлЄ))
файні сподні
Дописано : 11.07.2010, 12:44:13Він Дізель такі б не носив...
CoRacK:
--- Цитата: Erazel I-st від 10.07.2010, 09:34:04 ---Та ні, падати мені невперше. Просто дивно що голова почала паморочитися. Удару головою не було, просто впав на лівий бік. От і цікаво від чого така реакція. Адже я не перелякався, не нервувався, ну впав то впав. Тобто емоційний стан був цілком нормальний. Корак, а ну, може поясниш від чого така фігня.
--- End quote ---
Звичайний травматичний шок. Раз був голодний і виснажений, то нервова система не витримала супупності негативних факторів і вирішила перезавантажитися :).
Навігація
Go to full version