ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Фарбування велосипеда.

<< < (4/7) > >>

jfkone:
Це я називаю, людською відповіддю на питання. Велике дякую, є грунт для роздумів1

teodor4ik:

--- Цитата: A.F.C. від 25.03.2011, 10:10:32 ---Сума вийшла чимала.

--- End quote ---

по грубому... 300гр. фарби на підборі - 450грн.
300-400гр грунту -80 грн.
100-150 гр. лаку - 80-150грн.
наждак (водостійкий) - 30-50 грн.
аерограф (чи малярам) - 150 грн
розчинник - 20 грн. (бензином не варто, він сам дає осад при вивітрюванні)
ітого... 800-900 грн...

--- Цитата: jfkone від 25.03.2011, 10:23:33 ---... є грунт для роздумів

--- End quote ---

тут тоже є...  за ті гроші можна непогану алю раму взяти... добре подумай...

а ще як варіант... обдерти до метала і занести на порошок... в 200-300 грн вкладешся
Дописано : 25.03.2011, 11:19:31
--- Цитата: jfkone від 25.03.2011, 09:22:25 ---...через такі дописи я не хотів реєструватись на форумах. Але перемогла моя тяга до велосипеда, і я хочу зробити його кращим ніж він є. Мене "пре" від самого процесу)) А потім ше більше "пре" їздити на своєму творінні. Ядумаю так, покупка б/к велосипеда, як споживчий кредит: можна їздити вже, і потроху його "виплаплачувати".
П.С.:я радий за всіх, хто може придбати собі велосипед відразу за 1000 "мертвих президентів" (і більше), але всі решта теж люди!!!

--- End quote ---
читаю себе 2 роки тому... не в ту сторону поки думаєш, і зрештою сам поймеш, не буду навязуватись... але!!! прохання не сприймати поради в штик, повір ніхто тобі зла не бажає... я починав з советського ровера який вкрали... потім на ашані катався... зара маю 3 і планую ше 2, всі складені і перебрані "від і до" мном... один з тих трьох " відразу за 1000 "мертвих президентів" (і більше)", але повір шо попри то деколи катаюсь і на такому шо твій буде торпедою поруч, а коли приколісти на нього приліпили папір "дайте не минайте", то таки сипали мелоч таке воно страшне... не в ціні щастя, катай на здоровя і звертай увагу не на понти, а на роботу... а стальна рама як  зогниє то купиш іншу ше за 50-100 грн... і далі буш катав...

jfkone:
на порошок куда???

A.F.C.:
в мене, наприклад по матеріалах вийшло на гривень 200 не більше. То шо аерограф потягнув на 150(прибл) тобто разом орієнтовно 350. Але вся кладовка окрасилась в білий колір(пил фарби осів), рама не сохла так як тре... пробував нагрівати побутовим феном, но скоро замахався і  потім просто чекав. До того всього слід додати. що ще пару днів мене ковбасило від розчинника і фарби тай з носа довго вигрібав кусочки лакофарбових виробів!!! :D :D :D

jfkone:
то всьо нюанси, єдиний найгірший то розчинник - пробував, не сподобалось))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version