а вот скажи мені сонечко... якщо я знайду спонсора і тренера, ти буш проти того шоби та команда катала під назвою АВТ???
те саме про майстерню і решту... тя ніхто не просить роззуватись і купувати то все за свій кошт... а на рахунок:ти знову ставиш питання раком... напиши тут обяву шоп скинулись... я тобі на благе діло готов полтіну накинути...
якщо ти знайдеш спонсора - а мені слабо віриться - ти АВТОМАТИЧНО стаєш самою поважною особою в АВТ
і специально під тебе буде створена будь-яка посада в АВТ
но деньги вперьот !!!
як ви собі уявляєте ту майстерню - спонсор дає гроші, орендується/будується приміщення, закуповується обладнання (а воно троха коштує), потім це все надається у вільний доступ всім любителям халяви, тобто успішно нищиться і розкрадається ?
не є великим секретом - позич комусь ключ - тобі його назад майже ніколи не принесуть, сам будеш ходити і забирати
так що в майстерні має бути відповідальний господар і послуги для не бажаючих/ не здатних власноручно крутити гайки не повинні надаватися на халяву.
Короче - всім криворуким халявщикам до Андрія в Спорт+
мені доси стоять в вухах жалісні крики обділених халявною ковбасою, так що ніякі гроші на реєстрацію збиратися не будуть.
потім мені років 20 - а я стільки вже не проживу - будуть згадувати що збирав по 50 грн, а реально витрати були по 49 грн, тобто я безсовісно нажився