Мандрівки > Майбутні
Триденна поїздка 25-27 або 26-28.
Віталько:
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 17.05.2007, 14:30:49 ---
З приводу того в мене є така пропозиція. На цих вихідних учасникам, що вперше їдуть таки дистанці зібратися і провести тренувальний заїзд на відстань 50-60 км. Оцінити свій стан настуного дня і через день. І провести ще одне тренування у віторок. На таку саму відстань або більшу до 100 км. Тоді і ви будете знати на що ви спроможні і я буду спокійний - що всі доїдуть.
Оособливо вище викладене стосується тих, хто збирається їхати на позичених роверах. Оскільки тут постає ще питання техніки.
Провести тренувальний заїзд на цих вихідних погодився Еразел.
--- End quote ---
Скажете куда їхаяти будете, може я "потренуюсь" не їхати ;)
Zombie [Coffe]:
Ти би краще повчився на вихідних, то б і поїхав
Віталько:
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 17.05.2007, 20:57:06 ---Ти би краще повчився на вихідних, то б і поїхав
--- End quote ---
Ая
wolf:
--- Цитата: Sonce від 17.05.2007, 16:38:37 ---
--- Цитата: Arven від 17.05.2007, 13:33:02 ---90% їду, якщо хтось великом поділиться o^-o.... 10% залишаю на фарс мажорні обставини..
--- End quote ---
дійсно а що саме з твоїм ровером, мож за тиждень можливо щось зробити...можемо порадити хто може відремонтувати...
--- End quote ---
я маю два вела, але другий вже обіцяв позичити
можу спробувати Арвен вел зремонтувати
я маю живого свідка (зареєстрованого на цьому форумі, просто не хочу його називати), якому барани з ровербайка не могли полагодити вел їх власної сборки.
я той вел полагодив в польових умовах за 10 хвилин
короче Арвен телефонуй мені 050-3377497, може я твій вел до неділі (20 травня) зроблю
абсолютно безплатно, з чистого альтруїзму)
а ще краще свій тел залиш, може ще добрі люди знайдуться...
bhagavan:
--- Цитата: wolf від 17.05.2007, 23:50:23 ---а ще краще свій тел залиш, може ще добрі люди знайдуться...
--- End quote ---
Арвен, не давай йому свій телефон - ти його зовсім не знаєш :) Дзвони йому з таксофона :)
Навігація
Go to full version