Мандрівки > Майбутні
Триденна поїздка 25-27 або 26-28.
Zombie [Coffe]:
Мушу викласти деякі застереження! Хоч похід видається не складним, проте всеодно вимагатиме певних навичок їзди на ровері.
В першу чергу - це витривалість і адаптованість дупи до сідла.
Люди навіть з добрими загальними фізичними кондиціями без попереднього досвіду їзди на велосипедії на дистанції більше як 10 км, важко долають відстані в 30-40 км.
Дистанція по маршруту на день буде близько 60-90 км. Така дистанція не є обтяжливою. І підготовлений організм за ночівлю відновиться. Звичайно без підготовки і тренувань можна себе заставити видусити і 90 і 100 і 150 км за одну поїздку. Але наступного дня такому велосипедисту їхати буде вкрай важко. Третій день мені бачиться взагалі катастрофою.
З приводу того в мене є така пропозиція. На цих вихідних учасникам, що вперше їдуть таки дистанці зібратися і провести тренувальний заїзд на відстань 50-60 км. Оцінити свій стан настуного дня і через день. І провести ще одне тренування у віторок. На таку саму відстань або більшу до 100 км. Тоді і ви будете знати на що ви спроможні і я буду спокійний - що всі доїдуть.
Оособливо вище викладене стосується тих, хто збирається їхати на позичених роверах. Оскільки тут постає ще питання техніки.
Провести тренувальний заїзд на цих вихідних погодився Еразел.
Сім самураїв:
підписуюсь під кожним словом Зомбі.
я без підготовки здуру поїхав 80 км, то 40 з них їхав лише на власних амбіціях.:)
Sonce:
--- Цитата: Arven від 17.05.2007, 13:33:02 ---90% їду, якщо хтось великом поділиться o^-o.... 10% залишаю на фарс мажорні обставини..
--- End quote ---
дійсно а що саме з твоїм ровером, мож за тиждень можливо щось зробити...можемо порадити хто може відремонтувати...
Віталько:
А шо з її великом?
Ulka:
--- Цитата: erazel від 16.05.2007, 12:56:11 ---Блін. Мене теж може небути. У мене ж 25 числа день народження. Незнаю чи схочу його відмічати в дорозі, без безклмплексних дівчат і бочок свіжого пива.
--- End quote ---
А може передумаєш, бо дівчата певно будуть, ну може не такі вже як ти мрієш, але будуть ;)
P.S. Я про Arven
Навігація
Go to full version