Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Слабкий сигнал від Wi-Fi
Vik:
--- Цитата: mlad від 05.01.2011, 19:28:00 ---Значить так...
Я нарешты сюда добрався...
Пыдсилення сигналу з одныэъ сторони не дасть ныц - можна даже не пробувати... Проблемка в наступному, почну початку...
1. Вайфай пробиваэ 2 стіни (кірпіч) після третьої спостерігається падьож рівня до мінімума при якому спостерігається пропадання пакетів.
2. якшо в якості термоізоляційї під ламінатом фольгована прослойка (не знаю як по грамотному) тобто пінополіуратан з одної сторони а фольга з другої, тоді ніц не зробиш - получається не підлога а рефлектор...
3. Для виначення проблемки - візьми ноут з вайфаєм (чужий) і порівняй рівні. Якшо нЧужий ноут буде працювати нормально - значить в адаптері лажа з вмонтованою антенкою... Якшо різниці не відчуєш тоді читай п4.
4. Звониш до мене, береш залізяку і тестиш (може бути дефект зі сторони роутера)...
5. Танець з бубнами у вигляді зовнішніх антен даже не пробуй оскільки потрібне 2стороннє підсилення... а то получиться шо ноут сигнал бачить а роутер ноут не бачить...
6. Спробуй перенести, в кімнаті знизу, роутер на інакше місце (на шафу, на люстру etc...)
По результатам выдпиши.
--- End quote ---
Прослойка без фольги. Забув ще гіпсокартон вказати на стелі. Пробував з ноутом і моїм адаптером біля роутеру - сигнал сильний. Роутер нема можливості кудись переставити
mlad:
та що ж таке.... ну блін... значит так - завтра до мене перезвони 407040 (віктор) - порішаєм... бо радників - багато а толку, як я бачу не багато...
чекаю дзвінка...
Стечкин:
--- Цитата: Vik від 05.01.2011, 23:02:04 ---
Роутер нема можливості кудись переставити
--- End quote ---
а для чого роутер переставляти?
треба переставляти АНТЕНУ роутера... ))))
Дописано : 06.01.2011, 11:08:38так і не написав який комп - десктоп чи ноут.
це ж різні ТЗ - забезпечити хороший сигнал тільки в одному місці чи шаритися з ноутом по всій жилплощі, консультуючись по ходу життєдіяльності з вікіпедією як істи, спати, с#ати ...
Vik:
--- Цитата: Стечкин від 06.01.2011, 11:02:49 ---а для чого роутер переставляти?
треба переставляти АНТЕНУ роутера... ))))
Дописано : 06.01.2011, 11:08:38так і не написав який комп - десктоп чи ноут.
це ж різні ТЗ - забезпечити хороший сигнал тільки в одному місці чи шаритися з ноутом по всій жилплощі, консультуючись по ходу життєдіяльності з вікіпедією як істи, спати, с#ати ...
--- End quote ---
Десктоп у мене
Стечкин:
--- Цитата: Vik від 06.01.2011, 11:22:29 ---Десктоп у мене
--- End quote ---
тоді все набагато простіше.
береш ЮСБ-подовжувач, втикаєш в нього свій вай-фай адаптер і розташовуєш поближче до АНТЕНИ роутера.
тільки ЮСБ-подовжувач має бути хороший, з феритовими кольцями, з грубого кабелю.
в мене є 5-метровий, можу позичити для проби
Дописано : 06.01.2011, 18:11:52так, для загального відома:
в мене дома стоїть нещасний тплінк - самий дешевий - і до нього по вай-фай під"єднано - три моїх компа, в тч два ноути, ноут моєї родички, з якою живемо в одній квартирі і ноут сусіда з іншого підїзду на поверх вище ))
я ще покет з вай-фай мав, але зара він в ремонті на невизначений термін :(
Навігація
Go to full version