Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Слабкий сигнал від Wi-Fi
Andrizzio:
--- Цитата: Стечкин від 05.01.2011, 19:29:07 ---
6. як комусь цікаво, можу показати одну контору, де я ставив вай-фай мережу
--- End quote ---
:o :o - я думав ти но коньяк п'єш і получаєш тягла від Еразеля :D
Vik:
--- Цитата: Стечкин від 05.01.2011, 19:08:47 ---
якщо ти за свої 40 років навчився тримати не тільки ложку...
--- End quote ---
Ну до 40-ка мені ще далеченько)
Oleg:
--- Цитата: Vik від 05.01.2011, 21:22:42 ---Ну до 40-ка мені ще далеченько)
--- End quote ---
бачиш що значить необачний вислів Еразеля про четвертий десяток :laugh:
Стечкин:
дуже перепрошую - це в мене глюк пішов (((( -
http://forum.shpryha.te.ua/index.php/topic,4473.0.html
я проклацав слово "розміняв" і дуже був радий, шо не один я такий старий...
ніц не поробиш - в мене вже старчєский маразм :(
по темы: тільки шо поставив за своєю антеною ал. пластину і сигнал змінився з "очень хороший" на "отличный"
Aelita:
--- Цитата: mlad від 05.01.2011, 19:28:00 ---Значить так...
Я нарешты сюда добрався...
Пыдсилення сигналу з одныэъ сторони не дасть ныц - можна даже не пробувати... Проблемка в наступному, почну початку...
1. Вайфай пробиваэ 2 стіни (кірпіч) після третьої спостерігається падьож рівня до мінімума при якому спостерігається пропадання пакетів.
2. якшо в якості термоізоляційї під ламінатом фольгована прослойка (не знаю як по грамотному) тобто пінополіуратан з одної сторони а фольга з другої, тоді ніц не зробиш - получається не підлога а рефлектор...
3. Для виначення проблемки - візьми ноут з вайфаєм (чужий) і порівняй рівні. Якшо нЧужий ноут буде працювати нормально - значить в адаптері лажа з вмонтованою антенкою... Якшо різниці не відчуєш тоді читай п4.
4. Звониш до мене, береш залізяку і тестиш (може бути дефект зі сторони роутера)...
5. Танець з бубнами у вигляді зовнішніх антен даже не пробуй оскільки потрібне 2стороннє підсилення... а то получиться шо ноут сигнал бачить а роутер ноут не бачить...
6. Спробуй перенести, в кімнаті знизу, роутер на інакше місце (на шафу, на люстру etc...)
По результатам выдпиши.
--- End quote ---
Вітька, купи новий роутер
Навігація
Go to full version