Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (46/51) > >>

Horsbor:
Вичитав десь в інтернеті таку річ; шо в псів чомусь приковується увага до ровериста, коли він крутить педалі, і на цю дію в псів така негативна реакція. Це типу від природи так...
А шоб пес перестав бігти, то треба перестати крутити, або як знаєш шо підїжджаєш близько до псів, то припинити крутити педалі і в них такої реакції не буде.
Звичайно, якшо педалі крутити потрібно, для того щоб не зупинитися.., то це інша справа.
Я на собі не перевіряв ще, але знайомий казав що це так.

Філько:

--- Цитата: bla-bla від 17.08.2011, 09:09:34 ---я в таких випадках зупиняюсь,злажу з велосипеда(знаю шо зараз буде смішно звучати)
-поченаю гавкати на собак і пробою їх наздогнати...
...в цьому випадку собаки в ахуї розбігаються і з далека дивляться що це було
--- End quote ---

дана метода також не зле працює й проти надокучливих пішоходів на дорогах  :D

Frenky:
2 тижні тому тікав від собак (їх було десь 3 чи 4), вони, зараза, швидко бігають, а я розігнався занадто і хотів вистибнути на бордюр. Результат - відключка, шви на голові, струс мозку.
Такшо втікати не рекомендую - вони збивають з толку і послаблюють концентрацію. Якщо б їхав з тою ж швидкістю, але плановано і без собак на дорозі - то втримався б на ровері. А так через руль перелетів(((

дихлофос:

--- Цитата: Frenky від 06.09.2012, 11:02:52 ---2 тижні тому тікав від собак (їх було десь 3 чи 4), вони, зараза, швидко бігають, а я розігнався занадто і хотів вистибнути на бордюр. Результат - відключка, шви на голові, струс мозку.
Такшо втікати не рекомендую - вони збивають з толку і послаблюють концентрацію. Якщо б їхав з тою ж швидкістю, але плановано і без собак на дорозі - то втримався б на ровері. А так через руль перелетів(((

--- End quote ---
співчуваю, виздоровлюй,  ти без  шльому в той момент був?
а мене  останній раз пронесло.Їдем якось з другом по вранішньому карпатському селу, а з-під  брами в наш бік виривається  зовсім  несонний кавказець.Ми  моментом прискорились з 30 до 45 км. А воно невідстає!То  спасло  нас те, що по ногах його бив кавалок обірваного ланца і звір  здався. А так завалив -би точно... :o

mr.Dream:

--- Цитата: Horsbor від 06.09.2012, 00:52:41 ---А шоб пес перестав бігти, то треба перестати крутити

--- End quote ---
Не діє :( Їхав якось вночі від базару в сторону об'їзної. Педалі не юзав, бо їхав на батарейках.
І всьо одно, собаки дикі, почали кидатись. Ну що ж робити? Різко тормознув, собака так не ввстигда і випелась вперед :) Я давай тоді за нею )) вона в стані офігєнія почала втікати )))) Інші собаки доречі розбіглись як тільки почав тормозити.

Кажуть, є якісь ультразвукові відлякувачі. Вони діють?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version