Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (45/51) > >>

Erazel I-st:
Пси на дорогах це ще квіточки, а вот пси у баштах замків то реальна жесть.

Marik1986:

--- Цитата: Erazel I-st від 15.08.2011, 21:56:33 ---Пси на дорогах це ще квіточки, а вот пси у баштах замків то реальна жесть.

--- End quote ---
гггг підтверджую  :D було гонсько

mr.Dream:
Мене на днях намагався гризанути, їхав десь 25 км/год, той з боку кидається мені на ногу, чуть не вгриз, але писком вдарився так в ляшку шо аж синяк :)) хотів знайти якусь палку і затовкти бідолагу, а то ну на фіг потім якусь бацилу чіпанути. А самі меланхолічні пси - ті шо розгодовані біля базару. Біля них хоч танком стріляй - їм по фіг.

bla-bla:

--- Цитата: mr.Dream від 16.08.2011, 22:55:46 ---Мене на днях намагався гризанути, їхав десь 25 км/год, той з боку кидається мені на ногу, чуть не вгриз, але писком вдарився так в ляшку шо аж синяк :)) хотів знайти якусь палку і затовкти бідолагу, а то ну на фіг потім якусь бацилу чіпанути. А самі меланхолічні пси - ті шо розгодовані біля базару. Біля них хоч танком стріляй - їм по фіг.

--- End quote ---

я в таких випадках зупиняюсь,злажу з велосипеда(знаю шо зараз буде смішно звучати)
-поченаю гавкати на собак і пробою їх наздогнати...
...в цьому випадку собаки в ахуї розбігаються і з далека дивляться що це було(помінялись ролями)
як так,це ж ніби я мав від них педалями крутити...)))))))
треба буде проїхатись ринком,підняти собі і перехожим настрій)))))))

Sancho11:
Задовбали ті пси, я спочатку захищав тих бідолах на дорогах, але після кількох нападів на мого велосипеда зі мною я змінив свою точку зору. Завтра їду за питардами і салютами, можливо якшо щось в них полетить і голосно гримне то більше не будуть ганятися...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version