Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Пси на дорогах і як з цим боротись.
Vintage:
--- Цитата: spirit від 05.05.2011, 23:23:50 ---ну ви і дибіли
--- End quote ---
Люблю самокритичність!
--- Цитата: Steve від 05.05.2011, 23:44:47 ---Вінтаж, де ти взяв інфу про 150 м/с. ...
--- End quote ---
Я посилання на джерело внизу того повідомлення залишив!
Нє псів таки треба відівчати, бо я ж кажу фіг з ним я - відібюсь, а як дівчина на ровері їде і за нею помчить зграя чотирьохлапих? Ще й до того ці падлюки відвертають Вашу увагу від дороги, а це сприяє - дтп! :lipsrsealed:
teodor4ik:
--- Цитата: Steve від 06.05.2011, 00:09:51 ---А матчева 4,5-пуля, на 3-х джоулях, по корпусу, собаці взагалі ніяк не зашкодить.
--- End quote ---
а рикошетом комусь в глаз?
Стечкин:
все ж таки народ конкретно зомбований ЗМІ...
як не хош бити тварюку ногою - поклади в кишеню кілька невеликих каменців - важать як пневмат, але безплатно
по кілоджоулях пневмату не поступляться
або купи, а краще зроби хорошу рогатку і вози з собою десяток шариків від підшибника.
до відома: такий шарик, випущений з хорошої рогатки, пробиває лицьову кістку людини і застріває в голові...
peppermint:
Стєчкін ! З рогатки ще не всі попадуть. Я принаймі в дитинстві з рогатки мало стріляв. Зате в ходу були самострєли. Бралася ніжка дерев"яна від стільця. Примотувалася ізолєнтою прищепка, а на 2 кінці резинка. І нічого так пуляло. Попасти ми не сильно попадали, але тішилися сильно. Я зі своєю пукалкою (аля калаш - бо відкидний приклад) по місту точно ганяти не буду і на псів полювати - бо то вже стаття. В місті стріляти не можна. Мало куди там попадеш. А ось згадав совєтські пістолети на пістонах.. типу револьвер. Думаю на ринку для дітей щось подібне китайське продають. Як казав один хороший байкер у собаках в мізках добре закарбовано память предків - запах пороху. Думаю можна придбати іграшку і спробувати на песиках. Я у вівторок їхав у Петрики на дачу і трохи мене один псюра ( з тих кліпсованих ) шугнув. То я файно гаркнув на нього і тільки схилився за камінцем - то за псом і слід простиг. Але буває інакше часом. Ти за камінцем - а псіна ще дужче гарчить і кидається. А уколи отримувати від сказу аж ніяк не хочеться.
П.С.
Хто хоче зняти стрес і популяти по бумажках - пишіть.
teodor4ik:
--- Цитата: peppermint від 06.05.2011, 10:09:10 ---Хто хоче зняти стрес і популяти по бумажках - пишіть.
--- End quote ---
доречі хороша ідея для якоїсь ковбасної покотеньки... я можу зачепити їжака 38 (4,5) і Лук (12-15кг)
хто ше має шось веселе?
Навігація
Go to full version