Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Пси на дорогах і як з цим боротись.

<< < (28/51) > >>

teodor4ik:
тільки грінгаз... СО2 травить і є всі шанси лишитись без газу коли треба.... і пневмо не 4.5, а 6.00 під ейрсофтовий патрон 0.23-0.3 гр.. енергія трохи менша + більший калібр+менша маса= менше шансів на рикошет в людних місцях.... ейсофти пластикові, тобто легші, а вигляд страшніший... в того магнума шо на фото при стрільбі затвор відлітає як в бойового... крім того нема прижима балона. який СО2 жутко палить...
Дописано : 05.05.2011, 23:30:06
--- Цитата: spirit від 05.05.2011, 23:23:50 ---ну ви і дибіли

--- End quote ---
ога... ато ти не знав :P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Steve:
Вінтаж, де ти взяв інфу про 150 м/с. По російському законодавстві без дозволу дозволені до 7,5 джоулів. А це є 165 м/с на 0,55 пулях. В Україні обмеження в 7,5 джоулів немає, і ти можеш без питань взяти Діану 350, наприклад, яка із коробки видає біля 40-а джоулів, а це для собаки вже дуже серйозно. Нажаль, на 5,5 В Україні потрібен дозвіл якщо швидкість пулі більше 100 м/с.
А ейрсофт на грінгазі то взагалі забавки, як на мене 4,5 буде ефективніше. І нічого СО2 не травить, щойно спеціально дістав кросман 31-й, балончик в ньому два місяці вже заряджений, стріляє без питань.

Стечкин:
нє, ну мені то починає подобатися :(

я чомусь вихожу з того міркування, що собака елементарно менший і легший за мене (а я навіть до 60 кіл не дотягую) і відповідно він  може хіба шо намагатися троха мене під"їсти.

але ж мавпа перестала бути мавпою в той момент, коли взяла палку і стукнула по голові тою палкою іншу мавпу.
невже так страшно взяти в руки палку або просто дати собаці ногою в морду/під ребра?
кіко себе памятаю, собаки завжди втікали, коли зупиняєшся

на жаль виникає відчуття, шо я пішов від мавпи, яка взяла палку, а шанувальники пневматів, балонів з газом  і тп пішли від мавпи, шо палкою по репі отримала :(

teodor4ik:

--- Цитата: Steve від 05.05.2011, 23:44:47 ---А ейрсофт на грінгазі то взагалі забавки,

--- End quote ---
так аяпрошо... менше шансів когось по дорозі скалічити... а пса тра не завалити, а шуганути...

--- Цитувати ---можеш без питань взяти Діану 350, наприклад, яка із коробки видає біля 40-а джоулів
--- End quote ---
краще витвір єдного расейского мастера... 9мм 8гр (парабеллум), 320 Дж, 250 м/с , 5 зарядів, глушак... тоже вроде не огнестрєл... але шось мені підказує... доречі ствол від тогож кросмана....

Steve:

--- Цитувати ---кіко себе памятаю, собаки завжди втікали, коли зупиняєшся
--- End quote ---
То є так, але коли починаєш їхати, вони знову за тобою, і на наступний раз і ще і ще, їм це подобається, а мене реально трафляє.
Після того як собака декілька разів від двоколесого зловить матчеву пулю 4,5 на 3-х джоулях, по корпусу, вона більше не буде так весело бігати за велосипедистами. А матчева 4,5-пуля, на 3-х джоулях, по корпусу, собаці взагалі ніяк не зашкодить.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version