Він в мене, але так як я взяв його в знайомого, то ми домовились, що перш ніж заплати гроші я подивлюсь чого там бракує і що буде коштувати заміна зіпсутих елементів(ну, щоб не купляти кота в мішку). Орієнтовна ціна менше ніж ви припустили, значить він вартий грошей які за нього просять. Задня касета-нема ніяких написів, а по тих всяких циферках і буковках, що є на зірках визначати не вмію, на вигляд ніби не зношена, тре попробувати під час їзди. Каретка взагалі Х.З., шатуни: єдине, що можна там розібрати з написаного ТРУВАТІВ ІСОФЛОВ (на квадрат) ланцюг тре викинути, поставлю новий і спробую якщо не буде проскакувати залишу всю трансмісію як є, але з часом думаю поставити шось з інтегрованою віссю. Обвіс ДЕОР, косметичний стан не найкращий, задній переклюк трошки поцарапаний, але ніби функціонує справно, так як троси і рубашки перетворились на одне ціле, то нема змоги провірити роботу пари манетка-переклюк, передню перекидку тре трохи "розрухати" а то під дією пружини вона не вертається в вихідне положення. Манетки робочі, просто не мають товарного вигляду. Що за манетки не знаю(переключання здійснюється одним пальцем як на срамі) зроблю фото і викладу. Так як для дальніх поїздок маю СКОТА, то цим велом буду їздити по місту, і заміна деталей беде проводитись після виходу їх з ладу.