Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Питання щодо провайдера інтернету

<< < (9/9)

worm:
Вимкнений Flow Control

Вімкнений

teodor4ik:
в мене чота бітер більше 8/8 не розгоняється... тестив торентом...
а 3 пня на роутер 100% стане... в мене якто 2й рулив... головне не ставити туда вінду :)

колито в 1999-2000 р ржав з біттеровської стойки набитої 500 целеронами в якості маршрутизаторів і расказом шо вони круче сісек, бо тут частота 500, а в сісек не більше 25-50 (на той час)

peppermint:
Ото ж бо наразі в мене 2 інтернет-провайдери. Біттер ше оплачений за вересень  і + вже підключений ОГО. ОГО порадував.. Іільми почали скачуватися в 5 раз швидше (правда я з торента качаю). Бувають і в ОГО глюки.. інколи модем не конектиться. А може то глюк того модему ZyXel P660. Принаймі вчора вечором після 6 годин  скачування я вирішив дати передих модему. А коли включив через  40 хвилин - то ця зараза ніяк не хотіла конектитися.

А в Біттері бардак повний. Я платив на минулому тижні - то там черга була чоловік з 20. І сиділа тільки одна працівниця, а решта десь бухали в іншому кабінеті. А народ дико нервувався.

П.С. А слідом за мною спригнув з Біттера і мій сусід,я кий платив за безліміт 100 грн а швидкість в нього була ледве  65 кбс/сек. І скільки він в той Біттер звертався щоби прийшли перевірили лінію - і ніхто не приходив. Висновок -  Біттер клієнтами не дорожить.

teodor4ik:

--- Цитата: peppermint від 13.09.2010, 11:10:45 ---Висновок -  Біттер клієнтами не дорожить.

--- End quote ---
коли йде боротьба за кількість, на якість ніхто не звертає уваги. колись мав свою мережу, то дойшов до того, шо з якогось моменту мережа почала лажати і для її виправлення нада було положити дето коло 3-5 куе(оптика, роутери, керовані свічі)... понятно шо цього би ніхто не робив, тому тупо передав її ділінсу, хай в нього глючить.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version