Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Питання щодо провайдера інтернету

(1/9) > >>

peppermint:
Коротше в  кого який провайдер. Чи варто переходити з  біттернету на укртелеком на їх "ОГО". Біттер достав своїм обслуговуванням. То є інтернет...  то немає.. Буває  сиджу щось пишу.. тут бах на рівному місці і немає нету. Через півгодини бах і знову є. ну крім того ті "соплі" або "лапша"  по народному або по їхньому кабель.. висить вже 2 роки на вулиці.. вже певно трохи перемерз і видно сильно на звязок впливає.

Хто що може сказати позитивного чи негативного про "ОГО" ???

skeleton13:
в мене вже 2 рік ОГО і не жаліюсь, а оце як перевели на 2 мегабіта за 60 грн то взагалі сижу тішусь  :D а за 73 грн то взагалі 4 мегабіта буде, і тим більше безлімітка, качаєш скільки влізе, або на скільки дісків і HDD грошей хватить  :)
інет завжди є, тільки от як не заплатиш 20 числа то потім тре впоминатися шоб знов включили...а так то тільки одні плюси!

Andy:
То якраз найбільші проблеми Біттера - оті соплі. В Укртелекома трохи мала швидкість віддачі, для торентів погано. Але це залишається єдиним варіантом.

skeleton13:
ну та...аплоад 512 макс...

avalanche:
Я починав вродіби з 128 кілобіт за 100 грн. *dontknow*, а тебер якимось дивовижним чином в мене вже 4 мегабіта :)
Дописано : 30.08.2010, 22:32:55всмислі мені вже раза 4 швидкість піднімали)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version